PSD si ACL negociaza termenii unei confruntari Ponta-Iohannis

Vineri, 07 Noiembrie 2014, ora 11:46
2581 citiri
PSD si ACL negociaza termenii unei confruntari Ponta-Iohannis
Foto: presidency.ro (Arhiva)

Staff-urile de campanie ale PSD si ACL ar urma sa se intalneasca, vineri, pentru a negocia termenii unei dezbateri electorale la care sa participe candidatii Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Alina Gorghiu, purtatorul de cuvant al ACL, a anuntat joi seara ca staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis a trimis o invitatie catre echipa lui Victor Ponta, pentru a se intalni vineri, sa stabileasca termenii unei dezbateri, informeaza Romania TV.

Dezbateri despre... cand vor fi dezbaterile: Candidatii se acuza reciproc de lasitate si aroganta

"Degeaba imi doresc sapte dezbateri daca nu ma vad cu staff-ul de la PSD ca sa agreem o solutie", a spus Gorghiu, precizand ca intalnirea poate sa aiba loc "unde doresc domniile lor, la ce ora doresc, ca sa gasim formula, astfel incat sa avem o dezbatere".

Iohannis, replica lui Ponta: La nivelul lui de doctorat confunda caminul cultural cu universitatea

"Noi am confirmat intalnirea staff-urilor pentru azi, la ora 13.30, la sediul USL. ACL propusese la sediul PNL. La ora 12.00 se va sti exact si componenta delegatiei", a declarat vineri purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, pentru Mediafax.

Firea a aratat ca dezbaterea poate sa aiba loc "la televiziuni private si/sau in alt loc, pe principiul deontologiei si echidistantei jurnalistice".

In ultimele zile, cei doi candidati pentru functia de presedinte al Romaniei s-au acuzat reciproc de faptul ca ar evita o confruntare electorala, inainte de scrutinul din 16 noiembrie.

Ponta, ironii pe tema confruntarii cu Iohannis

In timp ce Victor Ponta a propus patru dezbateri desfasurate la patru televiziuni de stiri, Klaus Iohannis a spus ca isi doreste un alt loc de desfasurare a unei astfel de dezbateri, pe teren neutru.

Universitatea de Vest din Timisoara si studentii de la Universitatea din Bucuresti au lansat public invitatii catre cei doi candidati la alegerile prezidentiale, oferindu-se sa gazduiasca astfel de dezbateri electorale.

Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC pentru Cotroceni, a obtinut 40,44% dintre voturi la scrutinul de duminica, pe locul doi fiind clasat candidatul ACL, Klaus Iohannis, cu 30,37%.

G.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#negocieri dezbatere candidati prezidentiale, #ACL PSD negocieri dezbatere, #Ponta Iohannis confruntare , #Klaus Iohannis