Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponta, dupa audierea la DNA in dosarul Tel Drum: E prost, pe bune, Dragnea, ca chiar nu i-am facut nimic

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 16:27
8307 citiri
Ponta, dupa audierea la DNA in dosarul Tel Drum: E prost, pe bune, Dragnea, ca chiar nu i-am facut nimic
Foto: Arhiva Hepta.ro

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la DNA, unde a fost audiat ca martor in dosarul Tel Drum, ca s-a lamurit toata lumea ca el nu a facut denunt impotriva lui Liviu Dragnea.

"E prost, pe bune, Dragnea, ca chiar nu i-am facut nimic", a afirmat Ponta.

"M-au intrebat un singur lucru, daca ma simt amenintat de Dragnea cu hartiile alea si le-am spus ca nu. S-a lamurit chestia asta, ca nu am formulat niciun denunt, s-au lamurit si avocatii, sunt sase avocati foarte draguti. A durat mult partea de redactare (...). E prost, pe bune, Dragnea, ca chiar nu i-am facut nimic. De ce minte despre mine? Chiar ma enerveaza", a spus Ponta la iesirea de la DNA.

Intrebat daca isi mentine opinia ca Dragnea ar trebui sa demisioneze de la conducerea Camerei Deputatilor, dar si de la sefia PSD, Dragnea a spus, ironic: "A, nu, trebuie sa ramana acolo pana se intelege cu Kovesi si cu Iohannis, ca ati vazut ce prieteni sunt".

De asemenea, fostul premier a fost intrebat de jurnalisti, la iesirea de la DNA, despre acuzatiile fostului deputat Vlad Cosma privind masluirea de catre procurori a dosarului "Tony Blair", in care el este cercetat alaturi de Sebastian Ghita. "Bineinteles ca a fost masluit, este evident ca a fost masluit dosarul", a sustinut Ponta.

El a fost audiat la DNA ca martor in dosarul Tel Drum. "Poate o sa-mi aduca noroc, ca ati vazut ca martorii in dosarul asta, unul e sef la ANCOM, unul e ministru de Finante", afirma Ponta la sosirea la DNA.

Joi, fostul premier Victor Ponta a anuntat ca a primit dovada scrisa ca a fost chemat ca martor la DNA si, in aceste conditii, presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar trebui sa-si ceara scuze imediat pentru "minciunile" spuse la adresa lui.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, declara, la inceputul lunii februarie, ca Victor Ponta s-ar fi aflat printre denuntatorii de la DNA. "Turnatorii din dosare ii stiu. Sova, Ponta, Nitulescu si mai sunt si alti cativa. Nu vreau sa ii fac vedete. O sa discutam despre asta", afirma Dragnea.

In 13 noiembrie 2017, liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost pus sub urmarire penala sub acuzatiile de constituire a unui grup infractional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete si abuz in serviciu cu obtinere de foloase pentru sine sau pentru altul, intr-un dosar in care sunt urmarite penal alte opt persoane, intre care reprezentanti ai firmei Tel Drum.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ponta Dragnea prost Tel Drum DNA , #Liviu Dragnea