Plagiatul lui Ponta: ''Iarta-l Doamne, ca nu stie ce spune!" (Opinii)

Sambata, 23 Iunie 2012, ora 20:52
2863 citiri
Plagiatul lui Ponta: ''Iarta-l Doamne, ca nu stie ce spune!" (Opinii)
Foto: gov.ro (Arhiva)

Prins cu mata-n sac de americani, domnul Victor Ponta pare a avea acum aerul unui inocent care a devenit peste noapte binefacator. Exemplul oferit de actualul prim-ministru tinerilor acestei tari este unul profund negativ.

Victor Ponta a devenit, brusc, dornic sa renunte la titlul de doctor, ca oricum nu mai are ce face cu el, a ajuns destul de departe in cariera.

Nu poate fi asa. De vreme ce, in trecut, ai furat, dar te-ai lasat de aceasta indeletnicire, furtul ramane ca fapta si trebuie pedepsit. Or, Victor Ponta tocmai asta face. Nu neaga plagiatul vehement, ci cauta tot felul de subterfugii pentru a-si justifica presupusele fapte.

Urmarile faptelor tale nu pot fi absolvite doar prin simpla renuntare la obiectul furtului sau la foloasele pe care le-ai tras de pe urma a ceea ce ai facut. Victor Ponta are aceeasi imprudenta ca in trecut in gesturi si declaratii.

In plus, Guvernul pe care il conduce se compromite pe zi ce trece. Alistar, Dumitrescu, Mang si Diaconu sunt tot atatea motive pentru care putem afirma ca actualul Executiv s-a remarcat mai mult prin controverse.

Victor Ponta nu are, din pacate pentru el, experienta lui Basescu, despre care se spune ca ar fi adevaratul "dottoreˮ in ascunderea faptelor trecutului si in scoatarea la iveala a cadavrelor din debaraua altora. Nici cu mentorul lui nu seamana Ponta, cu Adrian Nastase, mult scolit in astfel de actiuni facute pe sub mana.

Nu spunem ca Traian Basescu este imaculat, insa multi spun ca a stiut sa isi ascunda bine dosarele compromitatoare ale trecutului.

Victor Ponta da senzatia ca a intrat acum in categoria celor care se multumesc cu putin, a celor care nu pot face nimic pe cont propriu, care nu au nicio initiativa si se folosesc doar de munca altora, asteptand ordine de la altii. Scos in batalie, pe front, nu rezista mult si cade la prima rafala, caci nu are substanta.

In spatele tinerilor ca Ponta, asteapta batranii lupi din politica, iar toti isi freaca acum mainile de bucurie.

Dornici sa isi reia pozitiile privilegiate si dati la o parte pentru a face loc noului val de politicieni, cei din linia a doua nu pot fi decat multumiti de cursul evenimentelor.

Este de invidiat acum pozitia unui Marian Vanghelie. El nu a aspirat niciodata la un titlu pe care nu il merita si a stat in banca lui. Este de apreciat un asemenea comportament. Este de detestat, insa, un gest precum cel al premierului.

Putem astepta sa ne ofere domnul Ponta un motiv pentru care domnia sa sa poata fi pus mai presus de un plagiator anonim? Tot furt este si cand copiezi grosolan (daca ai facut-o tu, cel putin) ceea ce altcineva a scris, dupa ce a muncit ani la rand si s-a documentat mult timp.

Un om care ne rade acum in nas, facand pe niznaiul, spunand ca, daca se dovedeste plagiatul, este gata sa renunte la titlul de doctor, nu are ce cauta intr-o asemenea functie. De acum incolo, prezenta lui Victor Ponta in functia pe care o are, tinand cont de afirmatiile sale, nu poate decat sa legitimeze in Romania impostura si necinstea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, 16 aprilie, că, în acest moment, la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei la...
#Victor Ponta plagiat, #Ponta doctorat, #scandal Ponta plagiat , #plagiat