Aberatia zilei: Ponta, prins din nou cu minciuna

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 17:37
11048 citiri
Aberatia zilei: Ponta, prins din nou cu minciuna
Foto: Arhiva Hepta.ro

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, joi, de jurnalisti de ce nu a votat noua forma a Codului Fiscal rezultata in urma cererii de reexaminare adresata de presedintele Iohannis, iar acesta s-a justificat spunand: "Eu am votat Codul Fiscal in iunie", informatie cu totul si cu totul neadevarata.

Codul Fiscal a fost votat initial la data de 24 iunie, data la care premierul Victor Ponta nu numai ca nu a fost prezent in plenul Camerei Deputatilor, ci, mai mult, nu era prezent nici in tara, fiind plecat la Istanbul, in Turcia, pentru operatia la genunchi.

Codul Fiscal, adoptat: Ponta se bucura pe Facebook - TVA scade la 19%, taxa pe stalp dispare

Nu numai votul electronic inregistrat pe site-ul Camerei Deputatilor dovedeste ca premierul nu a votat, ci chiar si pagina de Facebook a premierului!

Iata ce posta Victor Ponta pe Facebook dupa aflarea vestii ca Parlamentul a votat noul Cod Fiscal:

Update - A fost adoptat noul Cod Fiscal!!! Sunt un premier mandru si fericit - USL si-a indeplinit azi TOATE...

Posted by Victor Ponta on Wednesday, 24 June 2015

Cu alte cuvinte, Victor Ponta si-a dat inca un autogol...Nu este prima oara cand premierul este prins cu minciuna, printre cele mai rasunatoare fiind angajamentul ca va demisiona daca se dovedeste ca a plagiat si afirmatia ca pentru sotia ambasadorului Olandei ar fi fost inchis un intreg etaj la Spitalul Universitar Bucuresti.

Nu a fost blocat nici un etaj pentru operatia sotiei ambasadorului Olandei. A mintit Banicioiu sau Ponta?

Pe de alta parte, nu a fost singura "eroare de comunicare" facuta joi de seful Executivului. Victor Ponta a declarat ca nu va mai candida pentru o functie de prim-ministru, in conditiile in care nu se depun asemenea candidaturi. De asemenea, el s-a aratat "convins ca presedintele va promulga Codul Fiscal", lucru de la sine inteles, pentru ca presedintele nu poate respinge de doua ori aceeasi lege, fiind obligat sa o promulge dupa reexaminare.

Cererea de reexaminare a Codului Fiscal a fost aprobata joi de plenul Camerei Deputatilor cu 279 de voturi pentru, opt impotriva si cinci abtineri, dupa ce trecuse cu o majoritate covarsitoare si de Senat.

Ponta explica de ce nu a votat Codul Fiscal si citeaza din Iohannis

Codul Fiscal, adoptat din nou in Parlament (Video)

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Ponta vot Cod fiscal mintit, #Ponta minciuna , #premier