Basescu a convocat CSAT: Cine va participa in locul lui Ponta

Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 14:05
2589 citiri
Basescu a convocat CSAT: Cine va participa in locul lui Ponta
Foto: gov.ro

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa participe la sedinta CSAT, care urmeaza sa aiba loc incepand cu ora 15:00.

Intrebat daca va participa la sedinta CSAT sau daca a imputernicit o alta persoana sa il reprezinte la aceasta reuniune, Ponta a precizat ca l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa participe.

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) convocata de catre presedintele Traian Basescu este programata la o ora la care premierul Victor Ponta are pregatite, din timp, intrevederi cu mai multi prim-ministri, veniti la Bucuresti pentru reuniunea China-Europa Centrala si de Est.

Presedintia da lamuriri: Sedinta CSAT de marti, cu acordul lui Ponta

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea a declarat, luni, ca convocarea CSAT s-a facut inca din 18 noiembrie, cu acordul premierului, iar speculatiile pe aceasta tema sunt "complet neadevarate si rauvoitoare".

"Convocarea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii de maine (marti, n.red.), 26 noiembrie, a fost facuta inca de lunea trecuta, 18 noiembrie, si cu acordul prim-ministrului Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, care este si vicepresedinte al CSAT", a precizat Bogdan Oprea, intr-o declaratie de presa.

Basescu a convocat o sedinta a CSAT - ce se va discuta (Video)

Potrivit purtatorului de cuvant al presedintelui Traian Basescu, "caracterul de urgenta al sedintei este dat de faptul ca bugetele institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale trebuie avizate de CSAT inainte de votarea bugetului pe anul 2014 in Parlamentul Romaniei".

Programul premierului pentru ziua de marti indica faptul ca acesta se va intalni la ora 15.00, cand e programata si sedinta CSAT, cu premierul slovac.

CSAT va discuta, marti, propunerile de buget ale institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, a anuntat Presedintia.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Victor Ponta sedinta CSAT, #Victor Ponta reprezentant sedinta CSAT, #Gabriel Oprea sedinta CSAT , #premier
Comentarii