Ziare.com

Ce a discutat Ponta cu reprezentantii Exxon Mobil si OMV Petrom

Joi, 13 Martie 2014, ora 19:23

   

Ce a discutat Ponta cu reprezentantii Exxon Mobil si OMV Petrom
Prim-ministrul Victor Ponta s-a intalnit joi, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Exxon Mobil si OMV Petrom pentru a discuta despre proiectele celor doua companii privind explorarea si exploatarea resurselor energetice din zona romaneasca a Marii Negre.

"Cu acest prilej, vicepresedintele executiv al Exxon Mobil Explorare, Johnny Hall, a apreciat conditiile de investitii in sectorul petrol si gaze din Romania si preocuparea Guvernului Romaniei pentru incurajarea proiectelor in zona romaneasca de ape adanci din Marea Neagra", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

La randul sau, Victor Ponta a incurajat implicarea in aceste proiecte si a potentialilor furnizori de servicii si alte activitati din Romania.

Astfel, premierul "a apreciat eforturile celor doua companii pentru dezvoltarea acestor proiecte si a incurajat, pe masura dezvoltarii proiectului, implicarea in aceste operatiuni si a potentialilor furnizori de servicii si alte activitati din Romania, precum si dezvoltarea competentelor profesionale romanesti in domeniul proiectelor de acest tip", se mai arata in comunicatul citat.

Basescu se intalneste cu seful Chevron Europa si vicepresedintele Exxon Mobil

De asemenea, presedintele Traian Basescu s-a intalnit joi, la Palatul Cotroceni, cu directorul general al Chevron Europe Exploration and Production, Derek Magness, si cu vicepresedintele Exxon Mobil.

C.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 837 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor