Ziare.com

De ce a sunat-o Ponta pe mama lui (Video)

Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 14:45

   

De ce a sunat-o Ponta pe mama lui (Video)
Premierul Victor Ponta a spus, vineri, ca si-a sunat mama cu cinci minute inainte de semnarea contractului dintre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Posta Romana, pentru ca aceasta sa se uite la TV si sa se convinga de faptul ca va incepe distribuirea cardului de sanatate.

"Am discutat de mai multe ori si de mama mea care, sigur, are un grup de prietene, pensionari ai statului roman si mi-a spus: Nu-mi mai spune de cardul de sanatate, ca eu nu cred ca o sa-l faceti vreodata. Am sunat-o acum cinci minute, i-am zis: Te rog frumos sa te uiti la televizor, n-am voie sa iau eu cardul tau pentru ca, conform legii, cardul trebuie sa ajunga numai la titular", a spus Ponta, la finalul ceremoniei de semnare a contractului dintre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Posta Romana, contract care are ca obiect distribuirea cardului national de sanatate.

Cardurile de sanatate vin prin posta. Iata cand vor fi distribuite

"Mult succes si sper ca macar grupul de prietene al mamei mele sa-si rcapete increderea ca pot sa beneficieze de ceea ce aveau nevoie de atat de mult timp si o sa astept acasa disciplinat sa imi vina si mie cardul de sanatate, da? Nu faceti nicio exceptie", le-a mai spus premierul celor implicati in acest demers.

Compania Nationala Posta Romana si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) au semnat vineri, la Palatul Victoria, acordul-cadru pentru distribuirea cardurilor de sanatate la nivel national, valoarea contractului fiind de 37,5 milioane lei (8,5 milioane euro), cu o durata de patru ani.

Procesul de distribuire va incepe la 18 septembrie, iar volumul total ce urmeaza a fi livrat, la nivel national, pe durata celor patru ani, este estimat la aproximativ 13,6 milioane de carduri.

Posta Romana va livra cardul de sanatate destinatarului in maximum 20 de zile calendaristice, incepand cu ziua lucratoare urmatoare celei in care trimiterile au intrat in reteaua postala.


Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 2056 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dr Brobonel guverneaza pentru mamica sa. Ca daca nu este cuminte,

il ia mamitzica la palme peste ceafa. Doamna Naum nu glumeste cu autoritatea parentala! Toata lumea ii stia de frica in kibutz.

 

Astept cu nerabdare si eu cardul meu de sanatate, aici in diaspora.

Daca eu nu-l primesc, atuncdi sa nu aiba nici tanti Naum card, caci si eu platesc CAS.
De s pre noi din diaspora nu zice ni8mic, numai de mama lui, de parca noi nu suntem cetateni romani.

Eu din diaspora as merge la niste tratamente medicale in tara, la un spital sau intr-o nstatiune ca Felix.

 

Traiasca dom doctor W Ponta si mama dansului care la facut,

ca mai bine nul facea, casa nul mai injure toti toarasii astia !

SA TRAITI !

P.S. Posta Romana va livra cardul de sanatate destinatarului in maximum 20 de zile calendaristice, incepand cu ziua lucratoare urmatoare celei in care trimiterile au intrat in reteaua postala.

 

@ ptr. Gibbonu din gorj cu prazu ofilit in bokka

i-a dat telefon sä-si rezerve o ora la d-na Naum ..poate
e liberä sä-i dea un sfirc de tzitzä ptr.a se "adäpa"
si sä-l schimbe la pempers cäci e plin de cind in-Creti-
ta corina "ascutitoarea" de creioane pe sub bürouri a
pierdut la Bruxelles "galoanele" de Komisar kgb ..!!?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor