Gafa a premierului: Ponta se lauda ca a luat masa cu regele Mihai, regele e in Elvetia

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 23:02
12863 citiri
Gafa a premierului: Ponta se lauda ca a luat masa cu regele Mihai, regele e in Elvetia
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook, vineri seara, un mesaj si o fotografie din care reiesea ca a mancat alaturi de regele Mihai, in cea de-a treia zi de Craciun, insa totul a fost doar o gafa a echipei sale de comunicare.

Ulterior, la doar cateva ore, echipa premierului a revenit asupra postarii initiale, spunand ca fotografia in care aparea alaturi de regele Mihai era una mai veche si ca, in realitate, seful Executivului a luat masa cu membrii familiei regale, insa nu si cu regele. In plus, Regele Mihai a parasit Romania vineri dimineata, fiind asteptat in Elvetia.

"Premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna", a fost mesajul postat initial de seful Executivului pe pagina sa Facebook.

Imaginea postata initial pe pagina premierului

Ulterior, fotografia si mesajul au fost sterse, in locul acestora fiind postate o serie de fotografii in care premierul apare alaturi de sotie si de copii, precum si alaturi de principesa Margareta si principele Radu Duda. Mesajul care insoteste fotografiile este unul in care se precizeaza ca Regele Mihai nu a luat parte la eveniment.

"Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna.

Fotografia postata anterior nu s-a realizat cu aceasta ocazie, ci cu ocazia pranzului oficial dat cu ocazia aniversarii Regelui Mihai, fiind postata din greseala de echipa online. La masa de astazi, MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regala fiind reprezentata de catre Principesa Margareta si principele Radu" a fost mesajul de rectificare postat pe pagina premierului si insotit de cele doua poze actuale.

Pe data de 26 decembrie, in cea de-a doua zi de Craciun, premierul Victor Ponta a petrecut alaturi de ministrul Agriculturii si de familia acestuia. Cu aceasta ocazie, premierul a postat poze cu oaspetii sai pe pagina sa de pe reteaua de socializare.

Ajunul de Craciun al premierului Victor Ponta a fost petrecut in familie, alaturi de socrii sai, de Daciana Sarbu si de copii.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Victor Ponta masa rege Mihai, #premier rege cina Savarsin, #Craciun premier Regele Mihai , #premier