Ioan Rus, mesaj dur pentru Ponta - ii cere sa renunte la scandalul "de cea mai joasa speta"

Luni, 12 Mai 2014, ora 23:01
5904 citiri
Ioan Rus, mesaj dur pentru Ponta - ii cere sa renunte la scandalul "de cea mai joasa speta"
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul sef al PSD Cluj i-a transmis, luni, un mesaj dur premierului Victor Ponta. Ioan Rus i-a spus prim-ministrului sa lase scandalurile si sa se axeze pe constructia noii societati romanesti.

"Sunteti capabil sa redati speranta acestei tari in mai bine. Societatatea nu se poate dezvolta intr-un scandal continuu, de cea mai joasa speta. Concentrati-va pe constructie, pe constructia noii societati romanesti", a afirmat fostul lider al PSD Cluj, potrivit B1 TV.

El i-a mai transmit lui Victor Ponta ca poate face mai mult pentru "tarisoara noastra", dar si ca esecul lui va fi "esecul unei intregi generatii".

"Domnule prim-ministru nu veti avea nicio scuza, va cunosc extrem de bine, mult mai bine decat credeti dumneavoastra, aveti capacitatea de a face mult mai mult pentru aceasta tara.

Ganditi pozitiv, ganditi-va la destinele tarisoarei noastre, astfel incat cei 25.000 de absolventi din Cluj in fiecare an sa-si poata regasi optiunile, visele, sperantele in relatia cu dumneavoastra si cu tara lor, sa nu trebuiasca sa-i exportam. Esecul dumneavoastra va fi esecul unei intregi generatii, a celor de 40 de ani. Nu vi-l puteti permite", a continuat Ioan Rus.

Sageti catre Traian Basescu

Mesajul social-democratului vine in contextul unui sir de atacuri din ultima perioada intre Victor Ponta si Traian Basescu.

Ponta a comentat, duminica seara, declaratiile facute de vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, la adresa Romaniei, precizand ca "avioanele romanesti s-ar fi putut ridica in aer", iar el a actionat drept comandantul suprem al tarii.

Ponta, despre amenintarile lui Rogozin: Se puteau ridica avioanele, am fost eu comandantul suprem in locul lui Basescu

"Rogozin are un rol de a provoca, atat in Moldova, cat si in Romania. In mod normal, intr-o situatie de acest gen, ar fi trebuit sa avem o intalnire cu presedintele tarii, ca ii place sa i se spuna comandantul suprem.

Comandantul suprem se plimba cu Udrea prin Arad. Am gestionat la nivelul MAE si am gestionat exact asa cum trebuia sa procedam: respectand angajamentele pe care Romania le are", a declarat Ponta la Antena 3.

In ceea ce priveste reactia presedintelui Basescu, dupa ce acesta a declarat ca Rogozin "se imprietenise bine cu votca" inainte sa ameninte Romania, Ponta a apreciat ca "face declaratii ca la carciuma si e ultimul care se poate lua de problemele cu alcoolul ale cuiva, el insusi avand grave probleme".

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Ioan Rus Victor Ponta, #Ioan Rus Ponta scandal, #Ioan Rus mesaj Ponta , #premier