Ironii de la consilierul lui Ponta: Va fi apocalipsa si vor suferi pufosii din diaspora (Video)

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 09:55
16613 citiri
Ironii de la consilierul lui Ponta: Va fi apocalipsa si vor suferi pufosii din diaspora (Video)
Foto: Facebook/Mirel Palada

Fostul purtator de cuvant al Guvernului si actualmente consilier al premierului Victor Ponta, sociologul Mirel Palada, ironizeaza votantii din diaspora si optiunile lor, numindu-i "pufosi", indignat de lasarea fara imunitate a parlamentarilor PSD.

"Azi, tot inainte sa cinte cocosul de trei ori, evident ca a venit Iohannis sa spuna ca stai sa vezi ca de fapt noi totusi vrem toata puterea. Evident ca nu e bine ca toata puterea sa fie la PSD, pentru ca, nu-i asa?, va fi dictatura si apocalipsa si vor suferii (sic!) pufosii din diaspora de suferinta", a scris pe Facebook Mirel Palada.

Reactia lui Ponta la scandalul Mirel Palada: Nu am nevoie de un Sebastian Lazaroiu la Guvern

"Nici n-a cintat cocosul bine de trei ori si incep distinsii sa-si dea arama pe fatza. Evident ca trebuie dreptate, dar nu pentru catzei. Evident ca au dat cu un PSD-ist de pamint, sa-i ridice imunitatea, pentru ca, nu-i asa, e comunist si corupt si nemernic. La fel de evident ca l-au luat in brate pe un PNL-ist de-al lor, nu i-au ridicat imunitatea, au facut scut in fatza sa. Pentru ca, nu-i asa?, e bun si drept si probabil frate de singe cu Macovei si cu Blaga", a scris Palada, inainte ca lui Mircea Rosca de la PNL sa i se ridice imunitatea in Camera Deputatilor.

Formula "pufosilor" revine spre finalul textului sau. "In 2010 - 2012, toata puterea a fost la Basescu si la Boc. Atunci n-a mai fost dictatura. Doamne, ce fraieri e oamenii, Doamne. Adica pufosi. Si nici macar n-au trecut trei zile...".

In postarile sale, Mirel Palada foloseste adesea un limbaj violent. El a si fost inlocuit de Victor Ponta din pozitia de purtator de cuvant al Guvernului pentru ca formulele jignitoare din postarile de pe Facebook.

"Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protzap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este (...) Ce placere sa-l execut electric! Cata indeminare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cata placere imi provocati", a scris purtatorul de cuvant al Guvernului pe Facebook in august.

Aceasta postare i-a atras demiterea, in luna septembrie, din postul de purtator de cuvant la Guvern.

Anterior, Palada a condus institutul de sondaje CCSB, unde actionar era Camelia Voiculescu.

A.V.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Mirel Palada diaspora ironii pufosi, #Mirel Palada pufosilor jignire diaspora, #Mirel Palada CCSB ironii diaspora , #premier