Lita Dumitru: Ce face tara asta pentru mine? Ponta, ajuta-ma! - Interviu

Luni, 18 Februarie 2013, ora 14:08
5519 citiri
Lita Dumitru: Ce face tara asta pentru mine? Ponta, ajuta-ma! - Interviu
foto: Gsp

Fostul mare fotbalist Lita Dumitru a declarat, pentru Ziare.com, ca asteapta ajutorul premierul Victor Ponta pentru a reusi sa-si recapete dreptul la munca.

In cadrul interviului, fostul mijlocas a afirmat ca "nu este dorit de o persoana mare din Romania", motiv pentru care in ultimii 16 ani nu a mai putut antrena in prima liga a fotbalului romanesc.

Totodata, Lita Dumitru a anuntat ca va pleca in Germania in cazul in care situatia sa nu se va rezolva in urmatoarea jumatate de an.

Domnule Dumitru, ce se mai intampla cu cariera dumneavoastra?

Nimic! Nu se mai intampla nimic cu mine. E aceeasi poveste din 1997 incoace. Cineva mare din Romania a dat ordin ca Lita Dumitru sa nu antreneze!

Cine credeti ca este aceasta persoana care nu va doreste?

E clar ca e cineva mare din Romania care nu ma place. De la Divizia C in sus nu ma cauta nimeni. Nimeni nu vrea sa auda de Lita Dumitru! E clar ca presedintii s-au inteles intre ei. Daca eram antrenor slab, atunci nu scoteam 45 de fotbalisti de prima liga precum Lobont sau cei promovati la Chiajna.

Ce veti face in urmatoarea perioada?

Incerc in continuare sa ajung la domnul Ponta sa ma ajute. Astept un semn sa merg la o emisiune cu dansul. Sunt membru USL, am fost in piata cu sotia mea si am votat ce trebuia sa votez. Acum astept ajutorul domnului Ponta, sa mi se ofere dreptul la munca.

Stiu ca saptamana trecuta ati fost plecat in Germania. Va ganditi sa emigrati?

Am fost la un botez in Germania. Mai astept jumatate de an si, daca nu se intampla nimic, plec acolo. Macar sa-mi rezolv problema sociala. Acum, daca imi suna Salvarea la usa, ce fac? In Germania as mai avea o speranta.

Va reprosati ceva?

Nu-mi reprosez nimic. Tara este de vina, prea multa minciuna! Ma uit la televizor si vad cum se fura in Romania! Se minte si se fura in draci, dar raman aceeasi oameni la putere. Asa este si in fotbal.

Va simtiti nedreptatit?

Mi-am dedicat toata viata fotbalului, aproape 50 de ani. Ce face tara asta pentru mine? M-am sacrificat pentru fotbal, copiii mei sunt prin Germania si Singapore, iar acum am o fetita mica de care trebuie sa am grija, sa o cresc. Traiesc de pe o zi pe alta, n-am nicio bucurie in tara asta!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Lita Dumitru Victor Ponta, #Lita Dumitru antrenor, #cariera Lita Dumitru, #interviu Lita Dumitru , #premier