Lui Ponta i-a "trecut supararea". Promite ca raspunde acum tuturor jurnalistilor

Marti, 31 Martie 2015, ora 18:35
1960 citiri
Lui Ponta i-a "trecut supararea". Promite ca raspunde acum tuturor jurnalistilor

Premierul Victor Ponta, a declarat, marti, ca si-a insusit criticile primite dupa ce a spus ca nu va raspunde decat intrebarilor primite de la jurnalisti ale caror companii isi platesc taxele si ca i-a "trecut supararea", astfel ca va raspunde tuturor, dar ca isi mentine ideea ca taxele trebuie platite.

Luni la pranz, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD, Ponta nu a dorit sa comenteze votul senatorilor PSD impotriva arestarii lui Sova si nici sa spuna daca acestia vor fi sanctionati, sustinand ca nu intelege intrebarea, el nedorind sa comenteze nici eventuale modificari ale Codului Penal, pe motiv ca nu cunoaste proiectul.

"Nu ma voi pronunta, ca nu sunt senator. Cred ca dezbaterea politica pe aceasta tema s-a departat total de cea juridica si cred ca, din punctul asta de vedere, eu am obligatia sa asigur guvernarea tarii. Partea de scandal e asigurata de Gorghiu si compania", a spus Ponta, la solicitarea presei de a aprecia daca votul senatorilor in cazul Sova a fost unul corect.

Ponta l-a luat pe "nu" in brate: Nimic despre cazul Sova sau modificari la Codul de Procedura Penala dorite de PSD (Video)

Intrebat de jurnalisti daca senatorii PSD care au votat impotriva arestarii lui Sova vor fi sanctionati pe linie de partid avand in vedere ca exista o decizie a Biorului Permanent National ca toate astfel de cereri formulate de catre procurori sa fie avizate favorabil, Ponta a raspuns ca nu doreste sa comenteze acest lucru, sustinand ca nu intelege intrebarea.

"Pana nu inteleg intrebarea, nu doresc sa va comentez", a spus Ponta.

El nu a dorit sa comenteze nici eventuale modificari la Codul de Procedura Penala promovate de catre parlamentari PSD, sustinand ca nu cunoaste acest proiect.

"Dumneavoastra de unde aveti aceste lucruri? Eu nu cunosc. Cand o sa le cunosc, o sa comentez", le-a spus Ponta jurnalistilor.

De ce nu vrea Ponta sa raspunda intrebarilor jurnalistilor: Companiile nu isi platesc taxele la stat

Mai tarziu, Ponta a postat un mesaj pe Facebook in care spunea ca vrea sa explice de ce a refuzat sa raspunda la intrebarea unui jurnalist privind votul senatorilor PSD in cazul Sova, sustinand ca el raspunde doar la intrebarile celor care reprezinta companii ce isi achita corect taxele.

Ulterior, aflat la Parlament, Ponta a trecut prin fata unui grup de jurnalisti si, inainte ca acestia sa ii adreseze vreo intrebare, le-a cerut sa ii prezinte un bon fiscal daca vor sa obtina raspunsuri din partea lui.

"Sa aratati un bon fiscal daca vreti sa va raspund la intrebari!", a spus Ponta, dupa care a reluat ideea ca el raspunde doar celor care isi platesc taxele si a intrat in biroul presedintelui Senatului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Ponta suparare jurnalisti, #Ponta intrebari jurnalisti, #Ponta raspuns jurnalisti, #Ponta jurnalisti taxe , #premier