Mesajele politicienilor cu ocazia Anului Nou

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 17:50
2407 citiri
Mesajele politicienilor cu ocazia Anului Nou

Politicienii romani s-au intrecut, inca din prima parte a zilei de marti, in urari referitoare la Noul An, printre acestia numarandu-se prim-ministrul Victor Ponta, presedintele Senatului, Crin Antonescu, dar si cel al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

"Sa speram ca in 2014 vom fi toti mai buni!", a scris Victor Ponta, pe contul sau de Facebook.

Ponta, intalnire cu Ghita Ciobanul: Daca iau masa cu "acest" Ghita, sigur nu se supara Crin!

In schimb, presedintele PNL, Crin Antonescu, a postat un mesaj mai detaliat, subliniind ca anul viitor este unul "plin de provocari si de momente importante".

"La pragul trecerii intr-un nou an, doresc sa le urez tuturor romanilor gandurile mele cele mai bune, sanatate, bucurie si speranta ca anul ce va veni va fi mai bun si mai prosper.

Anul ce se incheie a fost unul greu, insa trebuie sa fim optimisti si sa avem incredere in forta noastra ca popor, ca fiind uniti avem sansa de a avea un viitor mai bun. 2013 a fost anul in care, dupa o perioada grea prin care Romania a trecut, am reusit sa reparam o parte dintre nedreptatile facute romanilor si sa le oferim speranta pentru o viata mai buna!

In noul an vom continua pe drumul inceput si ne vom respecta angajamentele asumate in fata romanilor care ne-au acordat increderea lor in 2012. Anul care vine este unul plin de provocari si de momente importante", scrie presedintele Senatului.

"LA MULTI ANI! Un An Nou asa cum il dorim!", incheie Crin Antonescu.

Mesajul lui Traian Basescu catre romani si moldoveni, de Anul Nou

In ce il priveste pe Valeriu Zgonea, acesta le ureaza romanilor "un final de an linistit in familie si un inceput de 2014 plin de sperante si bucurii".

"Oriunde sunteti, orice planuri aveti in aceasta noapte, sper ca sunteti inconjurati de cei dragi voua. Si va doresc sa fiti mereu, in anul care vine, alaturi de oameni care va iubesc, va apreciaza si va sustin!

Am trecut printr-un an plin de incercari, un an de reconstructie. Am increderea ca in 2014 vom simti roadele muncii noastre si ca ne vom bucura de noile oportunitati pe care ni le va aduce. Si mai am increderea ca anul viitor ne va aduce tuturor mai multa intelepciune si rabdare sa trecem peste momentele dificile, compasiune si intelegere pentru cei din jurul nostru si speranta pentru un viitor mai bun.

La multi ani!", a scris presedintele Camerei Deputatilor.

Totodata, deputatul PDL Elena Udrea a postat un mesaj amplu pe blogul sau, cu ocazia intrarii in noul an.

"Sfarsitul de an este cea mai buna ocazie pentru bilant. Orice om cauta sa aiba momentul cu sine insusi, in care se gandeste la ce a facut in anul care trece si la ce vrea sa faca, in anul care vine", incepe Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului alege sa vorbeasca, in postare, despre viata sa personala: "Cum oamenii politici sunt mereu judecati pentru orice fac, la munca sau in afara ei, in viata personala sau in cele mai banale clipe de viata, ideea de a vorbi despre mine poate parea nepotrivita, iesita din 'strategiile obisnuite de imagine'...".

Elena Udrea se catalogheaza drept "un model atipic de politician, mai ales intr-o tara ce da prea putine sanse femeilor tinere, intr-o lume a politicii ce nu ofera niciun exemplu din istorie de femeie care sa fi fost deplin acceptata si implicata benefic in treburile statului".

Fostul ministru al Turismului face referire si la divortul prin care a trecut, in anul 2013: "Mi-as fi dorit o familie, copii care sa-mi lumineze viata, dar iata ca am intrat in statistica femeilor divortate. Nu o vad ca pe un esec personal, caci daca priveam situatia atat de superficial, astazi ma simteam mai putin bine in pielea mea, mai ales ca am si implinit 40 de ani".

"Va scriu in ultima zi a anului cu speranta ca veti reflecta cu onestitate la viata voastra, la cine sunteti si cine vreti sa fiti, la ce anume trebuie sa schimbati in viata voastra sau a celor din jur, ca sa ajungeti sa simtiti implinirea, oricare ar fi ea...

Va doresc un an plin de schimbari in bine pe care sa le incepeti chiar de maine, pentru ca schimbarea voi o faceti posibila!

Doamnelor, domnilor, dragi prieteni, dragi adversari politici, dragi jurnalisti, va doresc un an de intelepciune si bunatate, de reusite profesionale, dar si de bucurii personale! Va doresc tuturor sa indrazniti sa fiti ceea ce va doriti!", mai scrie Elena Udrea.

La randul sau, fostul premier Adrian Nastase scrie pe blogul sau despre anul recent incheiat, despre care spune ca a fost "complicat si dureros" pentru el si familia sa.

Fostul presedinte PSD lanseaza si un atac voalat la adresa succesorului sau, Mircea Geoana.

"Nehru spunea ca nu schimbi cursul istoriei intorcand chipurile portretelor cu fata la perete. Aproape un sfert de secol am vazut in Romania incercari permanente de acest gen. (...) Imi aduc aminte, uneori, cu tristete, de felul in care in sediile unor organizatii PSD, in 2006, atunci cand au inceput atacurile mediatice si judiciare impotriva mea, unii lideri au dat jos de pe pereti, din galeria presedintilor de partid, portretul meu. Poate ca o dovada de loialitate fata de noul presedinte?!", scrie Adrian Nastase.

Nu in ultimul rand, acesta face referire si la anul 2014, despre care spune ca va fi cu noi incercari, pentru el si pentru sotia sa, Dana, cei doi urmand sa afle, la inceputul lunii ianuarie, care este sentinta in dosarul "Zambaccian".

"Vor fi adunati 10 ani, partial irositi in suferinta, insatisfactii si proiecte neterminate. Ma gandesc daca Nehru avea in totalitate dreptate. Intoarcerea portretelor cu fata la perete se intampla, de regula, DUPA ce cursul istoriei a fost schimbat. Ceea ce a fost inainte nu mai este neaparat istorie, ci cronologie.

(...) Va doresc sa aveti un An Nou fericit si sa fiti sanatosi, impreuna cu familiile voastre", a mai notat fostul prim-ministru.

Nu in ultimul rand, prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul ureaza pentru anul 2014 "sa fie anul in care iesim din propriile noastre capcane: lipsa unui proiect de tara, cearta, populism, legislatie cu dedicatie, taxe si impozite pentru sustinerea mafiei, dezbinari".

"Un nou inceput pentru Romania. In 2014 vreau o Romanie unita si dreapta, a succesului civic. Alaturi de artistii Tarii Oasului va ofer imaginea noului an", a scris Andreea Paul, pe contul sau de Facebook.

Totodata, un alt prim-vicepresedinte al PDL si totodata favorit al paritdului pentru alegerile prezidentiale, Catalin Predoiu, a postat un mesaj sumar pe contul de Facebook: "Va doresc tuturor sanatate, bucurii si impliniri. La multi ani!".

F.N.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#politicieni mesaje Anul Nou, #Victor Ponta mesaj Anul Nou, #Crin Antonescu mesaj Anul Nou, #Valeriu Zgonea mesaj Anul Nou, #Elena Udrea mesaj Anul Nou, #politicieni mesaj Revelion , #premier
Comentarii
Poza Dara
Dara
rank 4
Foarte frumoase urari, toti ne doresc "La multi ani si fericire"