Nebunii si hotii lor. Nebunii si hotii nostri (Opinii)

Autor: Ioana Ene Dogioiu - Senior editor
Marti, 16 Iulie 2013, ora 15:44
5921 citiri
Nebunii si hotii lor. Nebunii si hotii nostri (Opinii)

Nu stiu daca senatorul Valer Marian - cel care il acuza pe Liviu Dragnea ca a fraudat referendumul de vara trecuta, iar pe Victor Ponta, printre altele, ca ar fi participat la orgii homosexuale - are sau nu probleme psihice dupa cum lasa sa se inteleaga premierul.

Dar stiu ca Valer Marian a fost unul dintre varfurile de lance ale atacurilor PSD impotriva adversarilor. A lansat acuzatii de toate felurile, la fel de teribile, impotriva lui Traian Basescu, a lui Mihai Razvan Ungureanu si a multor altora.

Nu-mi aduc aminte ca pe vremea cand Valer Marian improsca adversarii cu venin si laturi, vreun lider PSD sa-i fi pus la indoiala normalitatea psihiatrica.

Valer Marian, senatorul "Che Guevara": Urmarit cu elicopterul de SRI si oprimat de americani

Dimpotriva, Valer Marian a fost unul dintre baronii PSD, lider de Satu Mare si senator. A avut tot sprijnul PSD. Pe atunci nu era nebun? Nu avea probleme psihice? Iar presa care ii prelua pe atunci acuzatiile nu profita de necazul unui om, asa cum fac, potrivit lui Victor Ponta, cei care preiau acuzatiile lui Valer Marian impotriva fostilor sai tovarasi?

Ce ti-e si cu nebunia asta, cum loveste ea la momentul oportun oameni pana atunci perfect normali si onorabili, nu-i asa? La fel cu hotia si cu prezumtia de nevinovatie.

Victor Ponta indeamna Parchetul, ca tare bine se pricepe la dat ordine procurorilor, sa-i ia la intrebari pe hotii de Videanu, Duta, Blejnar, care ar fi furat o tara. Or fi furat, nu zic nu, dar o fi treaba lui Victor Ponta sa le declare vinovatia? Stiu ca impotriva celor trei a fost sesizat DNA, deci nu vad ce treaba mai are Victor Ponta cu ei.

Daca are o grija cu toate dosarele aflate pe rolul DNA, nu se intreaba dl. Ponta cum mai merge treaba si cu dosarul Dragnea, de exemplu. Iau si eu un exemplu la pura intamplare, desigur.

Vad apoi ca Videanu, Blejnar si Duta sunt declarati hoti. Asa o fi, nu zic nu, dar nu era dl. Ponta aparatorul sacrosantei prezumtii de nevinovatie? Nu l-a tinut el pe Relu Fenechiu in Guvern pana in ziua condamnarii, invocand exact aceasta prezumtie care nu poate fi rasturnata decat de o instanta de judecata?

Si daca dl. Fenechiu a fost negustor cinstit pana in ziua condamnarii, de ce reprezentantii Opozitiei se numesc hoti din ziua in care au fost reclamati la DNA, inainte de a avea macar calitatea de inculpati?

Se teme cumva dl. Ponta ca Parchetul nu-si va face treaba? Pai cine guverneaza si cine a propus cu mana si cu gura lui presedintelui procurorii sefi ai tuturor parchetelor? Adica oamenii alesi de Victor Ponta insusi nu isi fac treaba, ii iarta pe hoti si e nevoie ca premierul sa le arate calea cea dreapta, asa cum le-a aratat-o si in cazul Bolintineanu? Nu pot sa cred asa ceva. Nu pot si pace.

Victor Ponta face exercitiu dupa exercitiu de ipocrizie, ne arata nu duble, ci triple, multiple masuri, o labilitate morala si a principiilor inspaimantatoare, care il fac complet necredibil si nedemn pentru functia pe care o ocupa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Ponta Valer Marian Liviu Dragnea, #Videanu Duta hoti Ponta , #premier