Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Ponta acuza PNL ca-l ataca dupa ordine de la PPE: Sunt doar slugarnici

Luni, 17 August 2015, ora 13:41
2922 citiri
Ponta acuza PNL ca-l ataca dupa ordine de la PPE: Sunt doar slugarnici
Foto: Ziare.com

Prim-ministrul Victor Ponta spune despre PNL ca sustine declaratii ale ambasadorului Ungariei la Bucuresti, precizand ca liberalii "au primit ordin de la PPE" sa faca acest lucru.

"O stire importanta, pentru ca ne arata ce urmeaza pentru Romania in viitor - PNL sustine declaratiile ambasadorului Ungariei la Bucuresti si ale oficialilor maghiari care privesc tara noastra", scrie pe Facebook Victor Ponta.

PNL: Ponta, un lider etno-populist.De cand e in fruntea Guvernului, relatia cu Ungaria s-a inrautatit

Acesta face referire la o declaratie a secretarului executiv al PNL, Radu Carp, care l-a acuzat ca este "un lider etno-populist" si ca, de cand Ponta e in fruntea Guvernului, "relatia cu Ungaria s-a inrautatit".

In continuarea mesajului de pe Facebook, prim-ministrul spune ca sunt doua posibile raspunsuri la o intrebare cu privire la declaratiile PNL.

"Au primit ordin de la PPE sa spuna asta (deci sunt doar slugarnici) ", ar fi primul raspuns, potrivit premierului.

"Sunt in stare de orice compromis ca sa ajunga la Putere (ceea ce arata o capacitate de a fi ticalosi peste tot ce am vazut in ultimii 25 ani)! ", este al doilea raspuns oferit de Victor Ponta.

Ambasadorul Ungariei il ataca pe Victor Ponta: Se foloseste de premierul Orban pentru a juca rolul lui Victor baiatul bun, europeanul

Ponta precipita apele la Budapesta: Ambasadorul roman, convocat de MAE ungar

Ponta continua disputa cu Ungaria: Ambasadorul a fost obraznic. Nu mai intoarcem obrazul (Video)

Ambasadorul Ungariei in Romania, Botond Zakonyi l-a criticat intr-un interviu recent pe premierul Victor Ponta pentru modul in care s-a pus in antiteza cu prim-ministrul Ungariei Viktor Orban, prezentandu-se pe sine ca fiind Victor "baiatul bun", spre deosebire de Viktor "baiatul rau": "European, social-democrat, pentru rolul de Victor cel bun, si nationalist, antieuropean, pentru rolul celalalt".

Ponta acuza Guvernul Ungariei: Eu nu o sa ma las provocat

A doua zi, Ponta a acuzat Guvernul de la Budapesta ca incearca sa provoace Romania si sa o atraga intr-un scandal, mentionand ca nu se lasa provocat.

Ulterior, premierul a continuat disputa cu Ungaria, avertizand "ambasadorul obraznic" al Budapestei ca este o "limita peste care nu mai intoarcem obrazul". Ambasadorul ungar in Romania "a exagerat cu obraznicia, folosesc un termen nediplomatic pe care sunt convins ca il va traduce in maghiara. Niciun ambasador nu si-a permis sa dea interviuri in presa cu obraznicie la adresa Romaniei", a declarat Ponta la Antena3.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Ponta acuzatii PNL, #Ponta atac PNL, #Ponta declaratii ambasador Ungaria , #premier