Ponta, anunt important despre reducerea TVA

Miercuri, 28 Ianuarie 2015, ora 14:47
5595 citiri
Ponta, anunt important despre reducerea TVA
Foto: Captura YouTube

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, la debutul sedintei de guvern, ca una dintre prioritatile Executivului este reducerea TVA la toate produsele.

Mai mult, el a anuntat ca isi va prezenta ideile pe care vrea sa le implementeze in perioada urmatoarea, saptamana viitoare, in fata Parlamentului.

"Obiectivul acestui an este ca de la 1 ianuarie 2016 sa reducem ‪TVA la toate produsele. Toate eforturile noastre sunt pentru o economie puternica. ANAF a confirmat deja ca in luna ianuarie avem incasari bugetare mai mari. Dupa Germania suntem cei mai disciplinati bugetari", a explicat Ponta.

El a punctat faptul ca va prezenta Parlamentului intentiile Guvernului legate de noul Cod Fiscal si Cod de Procedura Fiscala, sistemul redeventelor, Legea minelor, Master Planul de Transport.

Nu e prima data cand Ponta promite reducerea TVA

Vineri, Ponta a specificat faptul ca in urmatoarea perioada ar putea avea loc fie o scadere generala a TVA, de 1, 2 sau maxim 3 puncte procentuale, fie o reducere a TVA la anumite categorii de produse, in special cele alimentare.

Ponta promite ca in 2016 nu va mai fi nevoie de noi taxe si impozite: Ce se va intampla cu TVA

De asemenea, el a reiterat ca in 2016 nu vor mai fi inventate noi taxe si impozite, iar in Masterplanul pe Transport este cuprinsa si autostrada Iasi-Ungheni-Targu Mures, un proiect important pentru dezvoltarea Moldovei.

Guvernul a redus de la 1 septembrie 2013 TVA la paine de la 24% la 9%.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#Ponta reducere TVA 2016, #Ponta reduce TVA, #reducere TVA 2016 , #premier