Ponta, concediu in club cu Ghita la Abu Dhabi UPDATE

Sambata, 22 Noiembrie 2014, ora 15:09
31507 citiri
Ponta, concediu in club cu Ghita la Abu Dhabi UPDATE
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta e in vacanta oficial, iar presa a aflat ca acesta isi petrece in Emiratele Arabe Unite cateva zile de relaxare alaturi de amicul Sebastian Ghita, deputat PSD si patron media.

Realitatea TV a dat publicitatii o fotografie in care poate fi observat premierul Ponta, cu o sapca de blugi pe cap, alaturi de Sebastian Ghita si o bruneta necunoscuta. Jurnalista Aneta Sangeorzean sustinea initial ca poza ar fi fost facuta vineri noapte, de o cunostinta care munceste in Dubai. In fapt, clubul respectiv, O1NE Yas Island, se afla la Abu Dhabi.

"Nu vreau sa existe nicio suspiciune ca aceasta fotografie a ajuns la noi prin interventia vreunui serviciu secret, cum s-a intamplat recent in cazul cu Elena Udrea, fotografiata la Paris. Aceasta fotografie a fost facuta noaptea trecuta de o cunostinta, de un prieten de-al meu care isi castiga existenta pe meleaguri indepartate, intr-un club super-exclusivist in Abu Dhabi, clubul One Yas Island", a declarat ulterior jurnalista Realitatea TV.

Sursa citata relateaza ca vineri seara Victor Ponta a mers in acest club exclusivist, insotit atat de Sebastian Ghita, cat si de unul dintre angajatii SPP ai premierului.

Duminica, la Abu Dhabi are loc un eveniment de Formula 1, o cursa unde se va decide titlul mondial la piloti. Iar premierul este un amator al sporturilor cu motor.

Clubul unde a fost surprins si fotografiat se afla peste drum de circuitul de Formula 1. Distanta dintre usa localului, aflata in fata parcarii circuitului, si intrarea in tribuna principala de la Yas Marina este de 100 de metri, potrivit ProSport.

Nu este prima data cand premierul Ponta isi petrece concediul cu Sebastian Ghita. In 2012, seful PSD si sotia Daciana Sarbu au participat, alaturi de patronul Romania TV, la concertul de Anul Nou de la Viena, iar apoi au fost tot impreuna in vacanta in Dubai.

Totusi, vineri, PS News informa ca Daciana Sarbu a postat pe o retea de socializare o fotografie din vacanta facuta la Viena.

Ponta pleaca in concediu dupa esecul suferit la alegerile prezidentiale

Premierul Victor Ponta a decis sa isi ia cateva zile de vacanta dupa esecul usturator inregistrat la alegerile prezidentiale. Presa nu a fost informata direct, ci jurnalistii au aflat din Monitorul Oficial.

Astfel, in Monitorul Oficial nr. 0841 de marti a fost publicata decizia prim-ministrului Victor Ponta conform careia: "In perioada 19-24 noiembrie 2014, domnul Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne, exercita atributiile prim-ministrului privind conducerea operativa a activitatii Guvernului Romaniei".

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Ponta Dubai Daciana Ghita, #Ponta concediu Dubai , #premier