Ponta confirma: Plec in SUA saptamana viitoare

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 23:23
2436 citiri
Ponta confirma: Plec in SUA saptamana viitoare
Foto: Antena 3

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca va efectua o vizita la Washington, saptamana viitoare.

"Vizita in SUA era programata de mult pentru saptamana viitoare, pentru 23 octombrie, insa a fost o perioada sub semnul intrebarii din cauza crizei politice de la Washington.

Vizita va avea loc saptamana viitoare si maine (vineri - n.red.) sau sambata voi prezenta opiniei publice elementele de program. Va fi o vizita strategica, cu caracter econmic", a declarat premierul, joi, la Antena 3.

Acesta a amintit ca Adrian Nastase a fost ultimul premier roman care s-a deplasat la Washington intr-o vizita oficila.

"Avem proiecte importante cu SUA. Trebuie sa avem relatii guvernamentale, economice, politice foate bune. Restul, daca a vrut sau nu Basescu sa imi strice sau nu vizita, nu stiu", a mai spus Victor Ponta.

Ponta: Papici a fost parasutat la Parchetul General ca sa execute lucruri

Acesta a vorbit despre Traian Basescu, afirmand ca "nimic nu ucide un om politic mai mult decat ridicolul", adaugand ca presedintele nu va mai iesi la declaratii, de la ora 18:30.

"Domnul Ursu a zis 'iese cucul la 18.30', eu am preluat aceasta expresie, spunand-o si eu si s-a propagat in presa. Domnul Basescu, cand va iesi, toata lumea va rade pentru ca se va gandi ca iese cucul. Cred ca cucul nu va mai iesi la 18:30, cel putin o perioada", a spus Ponta.

Totodata, prim-ministrul a vorbit si despre procurorul Lucian Papici, afirmand ca acesta a fost "parasutat" de la Timisoara la Parchetul General, pentru a "excuta" lucruri.

"Domnul Papici a fost parasutat de la Timisoara ca sa execute anumite lucruri. Era un fel de paria, noi de la Parchetul General stiam ca a fost adus ca sa execute anumite ordine.

Domnul Dragnea a fost trimis in judecata pentru ca a vorbit cu cineva si a zis 'scoateti oamenii la vot'. Asta face si Obama. Ala cu care vorbea domnul Dragnea a primit neinceperea urmaririi penale", a mai spus Victor Ponta.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Victor Ponta vizita SUA, #Ponta declaratii Papici, #Victor Ponta Basescu iesit cuc , #premier