Ponta continua rafuiala cu Adrian Sarbu: Mi-a zis ca are niste controale si daca pot sa le opresc

Luni, 07 Iulie 2014, ora 22:38
6657 citiri
Ponta continua rafuiala cu Adrian Sarbu: Mi-a zis ca are niste controale si daca pot sa le opresc

Premierul Victor Ponta a readus luni seara in discutie acuzatiile pe care le-a facut in urma cu o luna la adresa fostului sef de la ProTv, Adrian Sarbu.

Vorbind la B1 Tv despre dosare care se judeca in aceasta perioada, cum ar fi cel al lui Dan Voiculescu sau cel al lui Adrian Duicu, Ponta a reiterat ca Duicu nu s-ar fi aflat la el in birou.

"Saracul Duicu n-a prea taiat si spanzurat, a fost el taiat si spanzurat", a spus Ponta, raspunzand astfel moderatoarei care incerca o definitie a cuvantului "baron", folosind expresia "a taia si a spanzura".

Ponta despre Adrian Sarbu: M-a intrebat daca vreau sa ma faca presedinte. I-am spus sa-si plateasca taxele

Ponta a vrut insa sa lamureasca si cine a fost, pana la urma, la el in birou si cu ce probleme, reamintind de episodul Adrian Sarbu.

"N-a fost nimeni la mine in birou. Nu nimeni, as minti. N-au fost domnul Duicu cu domnul Toba. A fost domnul Sarbu (Adrian Sarbu, n.red.) in schimb si mi-a zis ca are niste controale de la ANAF si daca pot sa le opresc si i-am zis ca nu pot si de atunci sunt tot felul de atacuri", a spus premierul.

Reactia lui Sarbu: Minte!

Reactia lui Adrian Sarbu a venit prompt si scurt. "Minte!", a declarat Adrian Sarbu, pentru Mediafax.

Acesta nu este primul atac al lui Ponta la Adrian Sarbu. Si atunci, ca si acum, referinta a fost facuta in momentul in care a fost intrebat de Adrian Duicu, articolele care au prezentat interceptarea lui Duicu din biroul de la Palatul Victoria fiind publicate de gandul.info.

"Am o neintelegere cu Adrian Sarbu. Mi-a spus ca el i-a facut pe toti presedinti si daca vreau sa ma faca si pe mine. Iar eu i-am spus ca prefer sa isi plateasca taxele. Eu am avut o pretentie social-democrata, anume toata lumea sa-si plateasca taxele, si dupa aia ne imprietenim", spunea acum aproximativ o luna premierul Ponta, la Romania TV.

Adrian Sarbu ii raspunde lui Ponta: Confunda media cu Disneyland-ul propagandei

Replica nu s-a lasat asteptata. Adrian Sarbu a comentat ironic ca Ponta "confunda media cu Disneyland-ul propagandei".

"M-am intalnit de multe ori cu domnul Ponta, si nu la cererea mea. Afirmatia facuta in interviul servit de Romania TV este o pura fantezie personala. Cariera politica a domniei sale nu a fost si nu este obiectul activitatilor mele.

Nu am neintelegeri si nimic de tranzactionat cu Victor Ponta si nici cu camarila sa, deranjati pana la obsesie de existenta Gandul si Mediafax. Victor Ponta nu este nici primul si nici ultimul politician roman care, odata ajuns la putere, confunda media cu Disneyland-ul propagandei", a afirmat atunci Adrian Sarbu.

Adrian Sarbu detine Mediafax Group, publisher al Gandul, Mediafax sau Ziarul Financiar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta Adrian Sarbu datorii fisc, #Ponta Duicu stenograme Adrian Sarbu , #premier