Ponta, despre eliberarea lui Nastase: Astept cu inima stransa verdictul, sper sa fie favorabil (Video)

Marti, 12 Februarie 2013, ora 14:13
2917 citiri
Ponta, despre eliberarea lui Nastase: Astept cu inima stransa verdictul, sper sa fie favorabil (Video)
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta vrea ca Adrian Nastase sa primeasca marti un verdict de eliberare din inchisoare, precizand ca asteapta "cu inima stransa" solutia judecatorilor.

"Imi doresc ca astazi decizia sa fie favorabila, este cel mai bun lucru pentru familie si toti cei care suntem apropiati, sa fie acasa, sa fie alaturi de familie, apoi sigur ca vorbim si despre politica. Astept cu inima stransa verdictul," a declarat Ponta.

Nastase afla daca va fi eliberat - vezi desfasurarea procesului si declaratiile pe aceasta tema

Liderul PSD a mentionat ca nu-si poate expune un punct de vedere privind cartile scrise de Adrian Nastase si a precizat ca nici nu e locul sau faca astfel de comentarii.

"Nu cunosc si oricum n-as avea voie sa comentez ce e acum pe rol", a incheiat Victor Ponta.

Adrian Nastase afla marti daca ar ar putea fi eliberat conditionat la doar 8 luni de la condamnarea sa la inchisoare in dosarul "Trofeul Calitatii" in care fostul premier a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie.

Decizia Judecatoriei Sector 4 nu este definitiva, ea putand fi atacata de procurori. Recursul va fi judecat de Tribunalul Bucuresti.

Fostul premier a primit aviz pozitiv pentru eliberare de la comisia pentru eliberare de la Penitenciarul Jilava.

Membrii acesteia au stabilit ca indeplineste toate conditiile pentru a fi eliberat inainte de termen, ajutand si cartile scrise de acesta in spatele gratiilor si de conferintele si dezbaterile la care a participat.

Avizul primit de la comisia care i-a analizat cererea de eliberare conditionata arata ca fostul premier Adrian Nastase s-a implicat "in actiuni de instruire si influentare pozitiva a celorlalte persoane private de libertate".

In fisa de caracterizare a detinutului Adrian Nastase, comisia de la Jilava a mentionat si activitatile prestate de fostul premier, pentru care a fost recompensat cu 45 de zile de reducere a pedepsei: noua dezbateri si o conferinta de presa.

Adrian Nastase este incarcerat din seara zilei de 26 iunie 2012, dupa ce a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii" referitor la sponsorizarea campaniei sale electorale din 2004.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Ponta eliberare Nastase, #Ponta astase inima stransa , #premier
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
C
Cronos
rank 3
CIRC!! Ponta stie sigur ca va fi eliberat!