Ponta, despre trecutul Andreei Lambru: Nu sunt Agentia Nationala de Moralitate

Marti, 13 Noiembrie 2012, ora 21:10
13514 citiri
Ponta, despre trecutul Andreei Lambru: Nu sunt Agentia Nationala de Moralitate

Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca nu stie ce s-a scris despre trecutul Andreei Lambru, precizand ca el nu este Agentia Nationala de Moralitate, dar si ca "societatea romaneasca este extrem, extrem inca de retrograda" in ceea ce priveste ocuparea unor inalte functii de femei.

Ponta a fost intrebat ce parere are despre informatiile ce au aparut despre trecutul Andreei Lambru, noul secretar general adjunct al Guvernului. "Cu moralitatea, nu... Eu nu sunt Agentia Nationala de Moralitate si, in general, nu sunt interesat de acest gen de cancanuri in viata nimanui. Si cu atat mai putin in viata doamnelor, pentru ca mi se pare ca societatea romaneasca este extrem, extrem inca de retrograda si orice femeie care este promovata, intr-un fel sau altul, se descopera nu stiu ce lucruri din trecut", a declarat Victor Ponta.

El a precizat ca nu stie "daca s-a scris, ori ce s-a scris" si ca nu a "facut research" despre trecutul celei pe care a numit-o in functia de secretar general adjunct in cadrul Guvernului.

Decizia privind eliberarea lui Dan Mihalache din functia de secretar general adjunct al Guvernului, ca si decizia privind numirea Ioanei-Andreea Lambru pe postul respectiv au fost publicate marti in Monitorul Oficial, ambele documente fiind datate cu 13 noiembrie.

Presa, in special postul Romania TV, a sustinut ca Andreea Lambru (27 de ani) si-ar fi construit cariera politica in partid avand aventuri amoroase cu lideri liberali. PNL a respins aceste alegatii printr-un comunicat.

"Informatiile transmise de acest post de televiziune reprezinta o suma de falsuri si calomnii la adresa PNL. PNL dezavueaza implicarea directa in aceasta diversiune mediatica a numelui presedintelui Partidului National Liberal, Crin Antonescu, si a unor lideri liberali, ceea ce ne face sa credem ca este vorba despre o actiune tendentioasa si deliberata, menita sa loveasca din nou in imaginea presedintelui Antonescu si a Partidului National Liberal. Ne exprimam regretul ca postul de televiziune Romania Tv recurge din nou la asemenea practici in campania electorala si a inteles sa coboare dezbaterea publica la nivel atat de jos", se arata in comunicat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta apara Lambru, #Ponta Lambru inlocuieste Mihalache , #premier