Ponta, destainuire pe Facebook: Asta regret cu adevarat!

Marti, 02 Decembrie 2014, ora 20:38
13841 citiri
Ponta, destainuire pe Facebook: Asta regret cu adevarat!
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a recunoscut ca a facut multe greseli si a cerut scuze celor care s-au simtit jigniti de spusele sale din ultima perioada.

Prim-ministrul a precizat, insa, ca a invatat din aceste greseli si ca adevaratul regret consta in faptul ca, de multe ori, a intrat in schimburi de replici pe care le-ar fi putut evita.

"Cu siguranta am facut multe greseli, dar la 42 de ani am capacitatea sa le recunosc si sa invat din ele, indiferent de pozitia pe care o voi avea pe scena publica. Ce regret? Este o lista destul de lunga, dar tot ce am gresit a fost omenesc.

Inca o data imi cer scuze celor care s-au simtit jigniti de spusele mele sau ale celor care ma sustineau. Am intrat de multe ori in schimburi de replici pe care imi doresc sa le fi putut evita. Asta regret cu adevarat!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Nu este pentru prima oara de la pierderea alegerilor prezidentiale cand Ponta cere scuze. El a mai facut-o in fata presedintelui ales Klaus Iohannis, dar si in ceea ce ii priveste pe romanii din diaspora care nu au putut vota la scrutinul din noiembrie.

Ponta a recunoscut, pe 25 noiembrie, ca regreta ce a spus despre Iohannis, si anume ca va pierde procesul cu ANI de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Ponta regreta ca a spus ca Iohannis va pierde procesul cu ANI: Era campanie

"Era campanie. Imi pare rau de multe lucruri pe care le-am spus in campanie si acum incerc doar, repet, sa inteleg. Si asa cum am invatat din victorii, o sa invat si din infrangeri", a precizat Ponta, raspunzand unei intrebari.

In aceeasi zi, premierul a cerut scuze romanilor din diaspora care nu au putut vota la alegerile prezidentiale si a declarat ca nu trebuie cautati vinovati, ci modificata legislatia de catre Parlament.

Ponta cere scuze romanilor din diaspora: Am platit pretul politic - ce propune

D.T.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Victor Ponta scuze, #Victor Ponta regret , #premier
Comentarii