Ponta, dupa ce s-a declarat de acord cu Ciutacu: Sper sa nu trimita asasini fanatici la redactie

Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 18:12
8206 citiri
Ponta, dupa ce s-a declarat de acord cu Ciutacu: Sper sa nu trimita asasini fanatici la redactie
Foto: Facebook/Victor Ponta

Dupa ce premierul Romaniei, Victor Ponta, a scris pe o retea de socializare ca pe subiectul aducerii Elenei Udrea la DNA este de acord cu afirmatiile lui Victor Ciutacu, acesta vine cu noi declaratii, in care isi exprima speranta ca jurnalistul Romania Tv nu va sfarsi precum cei de la Charlie Hebdo.

Ponta le da asigurari internautilor de pe Facebook ca nu e de acord cu limbajul trivial, desi anterior se declarase pe acceeasi lungime de unda cu mesajul lui Ciutacu in care erau folosite expresii precum "bai, leprelor" sau "sa o sugeti din picioare".

"Am vazut ca cei care se simt vizati de Ciutacu incearca sa deturneze, ca de obicei, sensul afirmatiei - NU sunt de acord si NU folosesc NICIODATA in public sau pe Facebook limbajul trivial - cred doar ca sensul mesajului lui Victor Ciutacu este indreptatit (sper ca cei care se simt vizati sa nu trimita niste asasini fanatici la redactie la Ciutacu sa-l impuste ca i-a jignit la deontologie:) )", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Premierul Romaniei, reactie halucinanta: De acord cu "Bai, leprelor, sugeti-o din picioare!"

Ponta, de acord cu "Bai, leprelor, sugeti-o din picioare!"

Completarea lui Ponta vine dupa ce a scris, tot pe reteaua de socializare, ca este total de acord cu punctul de vedere exprimat de Victor Ciutacu, angajat la Romania Tv, in ceea ce priveste cazul Elenei Udrea, pusa sub urmarire penala in dosarul Microsoft.

Seful Executivului a transmis, pe o reteta de socializare, ca este total de acord cu punctul de vedere exprimat de Victor Ciutacu, angajat la Romania Tv.

"Singurul meu comentariu legat de "Cazul Elena Udrea" - total de acord cu Ciutacu!", a scris pe Facebook Victor Ponta. Ulterior, acesta a sters cuvantul "total".

Elena Udrea, urmarita penal - LIVE

Premierul a distribuit si un link care duce spre blogul lui Victor Ciutacu.

"Au luat-o pe Nuti. Din oras, cu mandat, sa fie circul maxim. N-o sa-i mai comentez, acum si aici, viata si opera infractionala. Am scris si am vorbit (inca o fac) pentru doua vieti. Dar am un mesaj de transmis. Celor care au mancat de la ea si acum saluta victoria luptei impotriva coruptiei fluturand steagul dreptatii supreme", scrie pe blog Victor Ciutacu.

In continuare, acesta se refera la alti jurnalisti cu apelativul "bai, leprelor", "gunoaielor" sau "gandacilor".

"Bai, leprelor, ani de zile v-a hranit de la sanul ei generos. Vi se parea ca va produceti salariile pupand-o apasat in c***l apetisant, dar, prin spate, veneau Doru si Niro cu mormanu'. Din coruptie, de unde altundeva, ca n-am auzit sa fi inventat vreunul dintre ei iPhone-ul. Ii stiati si trecutul, si prezentul. Va bateati pe biletele ei de favoare. Dar ati bagat capetele intre umeri. Traiati din bani negri. Fiscul era doar o insiruire de initiale. Urata paine ati mancat, gandacilor.

Azi, femeia e-n belea. Au ridicat-o dorobantii de pe strada. Iar voi participati la insurectia armata. Ati trecut de partea poporului, gunoaielor. Mai aveti sa-i scuipati tabloul si sa-i dati foc tezei de doctorat in Piata Universitatii. Macar fiti demni. Sugeti-o din picioare. Rugati-i pe noii vostri stapani sa se urce pe scaun", conchide Ciutacu.

Elena Udrea a fost audiata, joi, timp de aproximativ patru ore si jumatate, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul Microsoft.

Alina Bica, audiata la DNA intr-un nou dosar - care e legatura cu Elena Udrea

Sefa PMP este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere, potrivit unui comuniat al procurorilor anti-coruptie. Ea a fost plasata sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile, timp in care nu are voie sa paraseasca tara.

La iesirea din sediul DNA, unde a fost huiduita de cativa protestatari, Elena Udrea a negat toate acuzatiile care i se aduc. In fata anchetatorilor s-a prezentat joi dupa-amiaza si fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Ponta Cioutacu asasini, #Ponta injuraturi Ciutacu, #Ponta comenteaza Udrea DNA , #premier