Ponta: Este mai bine decat ne asteptam. Romanii au mai multa incredere

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 13:49
2530 citiri
Ponta: Este mai bine decat ne asteptam. Romanii au mai multa incredere
Foto: Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca datele oficiale pe primul semestru sunt mai bune decat se estima in ceea ce priveste cresterea economica si cea a consumului.

"Am primit datele oficiale pe primul semestru si acestea sunt mai bune decat ne-am asteptat in ceea ce priveste cresterea economica, cresterea consumului. Asta inseamna ca romanii au mai multa incredere.

In momentul in care cheltuie mai mult, asta inseamna un semn foarte bun", a afirmat prim-ministrul la inaugurarea unui Centru Global de Servicii al companiei Vodafone.

In acest context, premierul a multumit companiei de telecomunicatii pentru interesul aratat pietei romanesti si pentru sansele pe care acest nou proiect le ofera tinerilor romani de a se dezvolta din punct de vedere profesional in tara.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE

"Cel mai important lucru pe care putem sa-l facem este acela de a oferi tinerilor bine pregatiti din Romania o sansa de a se realiza din punct de vedere profesional aici. Daca cu ceva ani in urma singura perspectiva era de a merge in Marea Britanie, in Germania, in Spania, iata acum, la Bucuresti, Vodafone are un centru operational de unde se deservesc aceste tari. (...)

Proiectul pe care l-am vizitat inseamna in final aproape 2.000 de locuri de munca pentru tinerii romani, insa Vodafone are in continuare un plan de investitii foarte ambitios in Romania. Asta inseamna incredere in viitorul nostru ca piata, ca tara, ca economie", a apreciat Ponta.

Compania Vodafone a deschis miercuri in Capitala un nou Centru Global de Servicii - Vodafone Shared Services Romania - care va oferi din Bucuresti servicii de IT si de relatii cu Clientii pentru operatiunile Vodafone din Marea Britanie, Germania, Spania, Italia si Irlanda.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Victor Ponta crestere economica, #Victor Ponta Vodafone locuri de munca , #premier
Comentarii
Poza JulianDoe
JulianDoe
rank 5
Ponta vrea sa spuna ca romanii au mai multa incredere in Vodafone
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Iar este bine! Din ce in ce mai bine! Mai bine decat atat, ar fi