Ponta explica de ce nu merge la Marsul Solidaritatii de la Paris: Prea multi reprezentanti ar fi nefiresc

Autor: Ana Ilie
Sambata, 10 Ianuarie 2015, ora 13:56
5623 citiri
Ponta explica de ce nu merge la Marsul Solidaritatii de la Paris: Prea multi reprezentanti ar fi nefiresc
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Victor Ponta saluta faptul ca Romania va fi reprezentata la cel mai inalt nivel, prin presedintele Klaus Iohannis, la "marsul solidaritatii" de la Paris.

"Salut faptul ca Romania va fi reprezentata la cel mai inalt nivel (prin Presedintele Iohannis) maine la Marsul Solidaritatii de la Paris. Suntem alaturi de familiile victimelor, de poporul francez, de toti cei care cred in valorile noastre fundamentale", scrie Ponta pe Facebook.

Ponta explica si de ce nu va fi si el prezent la Paris: prea multi reprezentanti romani ar fi nefiresc.

"Ppentru cei care mi-au cerut opinia referitor la participare - era foarte rau sa nu fie nimeni din Romania maine la Paris; din moment ce merge presedintele, prea multi reprezentanti ar fi fost un pic nefiresc", explica Ponta.

Iohannis, solidar cu victimele din Franta. Seful statului participa la mitingul de la Paris

Klaus Iohannis merge duminica in Franta pentru a participa la mitingul organizat la Paris in memoria celor ucisi in atentatele teroriste din ultimele zile.

"Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa duminica la "Marsul solidaritatii" organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate din capitala Frantei", se arata pe site-ul presedintiei.

Iohannis: Nu numai terorismul, dar si coruptia ameninta securitatea nationala. Ce "sondaj" a lansat pe Facebook

La manifestatiile de duminica si-au anuntat prezenta mai multi lideri ai lumii, printre care presedintele Consiliului European, Donald Tusk, premierul Marii Britanii, David Cameron, cel spaniol, Mariano Rajoy si cel al Italiei, Matteo Renzi.

Si presedintele ucrainean Petro Porosenko a anuntat vineri seara ca va participa la marsul de la Paris.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cancelarul german, Angela Merkel, vor fi si ei prezenti la marsul de la Paris.

Miting de solidaritate la Paris, dupa atacul de la Charlie Hebdo - Mari lideri ai lumii participa la manifestatii

Atacul terorist comis pe 7 ianuarie la sediul revistei satirice Charlie Hebdo s-a soldat cu 12 morti si 11 raniti, fiind revendicat de reteaua terorista sunnita Stat Islamic in Irak si Siria.

Trei zile de teroare in Franta: 20 de morti, un terorist a reusit sa fuga - O lume intreaga e socata (Foto & video)

Ulterior au urmat alte atacuri si luari de ostatici soldate cu mai multi morti. In total, in atacurile din ultimele trei zile din Franta, si-au pierdut viata 20 de oameni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Ponta mars solidaritate Paris, #Ponta atentate Paris , #premier