Ponta il ataca pe Basescu: E un tata degenerat, isi baga copiii in fata pentru lucruri murdare!

Luni, 14 Aprilie 2014, ora 22:08
3527 citiri
Ponta il ataca pe Basescu: E un tata degenerat, isi baga copiii in fata pentru lucruri murdare!

Premierul Victor Ponta l-a catalogat, luni seara, pe presedintele Traian Basescu drept "un tata degenerat", acuzandu-l ca "isi baga copiii in fata pentru a face lucruri murdare".

"Basescu se tot victimizeaza ca ii e atacata familia. Eu n-am zic niciodata ceva de Ioana Basescu, cautati pe Google. Cred ca un tata care isi baga in fata copiii pentru a face lucruri murdare e un tata degenerat, Basescu e un tata degenerat", a spus prim-ministrul, invitat luni seara la Romania Tv.

Ponta: Basescu s-a pierdut cu firea. Sunt sigur ca va ajunge la inchisoare

Seful Executivului l-a acuzat pe presedinte ca "se exprima precum un mafiot".

"Basescu e un mafiot politic. Eu sunt procuror, am facut scoala in Italia, Basescu are exprimarea unui mafiot - 'aveti grija, ca va fac dosare la toti, nu mai cautati...'", a adaugat premierul.

Declaratiile sale vin dupa ce seful statului a facut o referire, duminica, la sotul deputatului PSD Gabriela Firea, Florentin Pandele, primar in Voluntari.

"Nu poti sa te iei dupa o doamna a carei instruire este citirea dupa prompter zece ani. Nu este un teren primit de la primarie. Daca sunt suspiciuni, Corpul de control a trimis o sesiune la Parchet. Si eu si fiica mea stam la dispozitia Parchetului pentru orice investigatie, eu sustin ca a fost o tranzactie corecta. A fost vanzare-cumparare intre doua persoane private, fiica mea si italianul.

Auzeam o prostie de la doamna casatorita tot cu un comandant, primarul de la Voluntari... e catastrofal jurist, mai bine ar sta in banca sa si sa se preocupe de ce se intampla in mosia sotului ei ca s-ar putea sa nu-l mai gaseasca intr-o zi acasa", a transmis presedintele.

Gabriela Firea conduce comisia parlamentara care ancheteaza achizitia unui teren in comuna Nana de catre Ioana Basescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Parlament, ca, in urma declaratiilor sefului statului la adresa senatoarei Gabriela Firea, va fi depusa, marti, o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu, pe care o doreste semnata de cat mai multi parlamentari, inclusiv din opozitie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#Ponta Basescu tata degenerat, #Ponta Basescu plangere penala , #premier
Comentarii