Ponta, intalnire cu ambasadorii UE - despre ce au discutat

Marti, 14 Iulie 2015, ora 18:33
4349 citiri
Ponta, intalnire cu ambasadorii UE - despre ce au discutat
Foto: Facebook/Matthijs van Bonzel

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, cu ambasadorii statelor Uniunii Europene in Romania. Printre temele de discutie s-au numarat justitia si situatia economica din tara noastra.

Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Matthijs van Bonzel, a postat pe pagina sa de Facebook detalii din culisele reuniunii si fotografii de la eveniment.

Diplomatul olandez a precizat ca ambasadorii au mai discutat cu Victor Ponta si despre situatia din Moldova, criza din Ucraina si incercarile de a atrage investitii europene in Romania.

"Prim-ministrul Victor Ponta s-a intalnit astazi (marti - n.red.) cu ambasadorii UE, eveniment prezidat de colegul nostru din Luxemburg. Prim-ministrul este insotit de ministrul de Externe Aurescu si viitorul ambasador al Romaniei la UE, Luminita Odobescu.

Discutam despre justitia si economia din Romania, despre Moldova si Ucraina, despre normele viitoarelor achizitii publice si despre multele obstacole care stau in calea investitiilor de miliarde din fonduri europene in aceasta tara", a scris pe Facebook Matthijs van Bonzel.

Presa a relatat ca este posibil ca premierul Victor Ponta sa se fi intalnit, marti dimineata, la Guvern, cu insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Dean Thompson. Diplomatul american a ajuns la Palatul Victoria cu circa zece minute inaintea prim-ministrului, iar vizita a durat in jur de o ora.

Totusi, informatia ca Thompson ar fi discutat cu Ponta nu a fost confirmata. De altfel, vizita oficialului SUA nu a fost trecuta nici in programul oficial al premierului.

Victor Ponta, inculpat oficial in dosarul lui Sova - DNA i-a pus sechestru pe avere

Intalnirea lui Victor Ponta cu ambasadorii europeni vine dupa ce, luni, premierul a fost inculpat oficial de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul Turceni-Rovinari in care este implicat si Dan Sova.

De asemenea, procurorii anticoruptie au instituit masura asiguratorie a sechestrului asupra bunurilor mobile si imobile ce apartin inculpatului Victor Ponta.

Ponta aflase din presa ca DNA ii pune sechestru pe avere: Ce gest a facut de dragul sotiei

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta ambasadori UE, #Ponta intalnire ambasadori UE , #premier