Ponta, mesaj de ziua sa, inainte de judecata: Nu am facut niciodata ceva rau sau ilegal cu intentie

Duminica, 20 Septembrie 2015, ora 21:15
5697 citiri
Ponta, mesaj de ziua sa, inainte de judecata: Nu am facut niciodata ceva rau sau ilegal cu intentie
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a multumit duminica, pe o retea sociala, tuturor celor care i-au spus "la multi ani" cu ocazia zilei sale de nastere, precizand in mesaj ca nu a facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie.

"Multumesc tuturor celor care azi mi-au transmis un gand bun (familie, prieteni, colegi sau necunoscutilor ca cei doi tineri care m-au vazut in masina la semafor si au lasat geamul jos doar sa-mi ureze "La multi ani"!). In 43 de ani am trecut deja prin foarte multe bune si rele / cred in Dumnezeu, imi iubesc familia mai mult decat pe mine insumi, imi ajut prietenii si respect oamenii. Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie, am invatat din greseli si am cerut iertare cand am gresit.

Si chiar si azi, in timpuri cum nu am mai trait, cred ca prostia, ticalosia si ura atat de prezente din pacate in viata noastra, nu pot sa ne schimbe fundamental ca oameni!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Ponta implineste 43 de ani: De la aniversare faraonica pe stadion, la trimiterea in judecata

Procesul lui Victor Ponta, trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari, incepe luni, 21 septembrie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Tot maine, se decide soarta politica a lui Victor Ponta in Comitetul Executiv al PSD.

Daca Liviu Dragnea, liderul interimar al PSD, spunea pana acum ca partidul il sustine "neconditionat" pe Victor Ponta, duminica si-a nuantat declaratiile. Intrebat de situatia lui Victor Ponta, trimis in judecata, Dragnea a precizat ca premierul are "sprijinul meu personal", insa subiectul va fi abordat maine, in sedinta Comitetului Executiv.

Soarta politica a lui Ponta, transata maine. Dragnea spune ca il sustine, partidul mai discuta

Ceva mai transant a fost partenerul de coalitie al lui Ponta, Calin Popescu Tariceanu, care a spus ca ne indreptam clar catre o criza politica.

"In primul rand o astfel de acuzatie este o acuzatie foarte grava. Aceste acuzatii trebuie bine cantarite cand e vorba de premierul tarii. Acest lucru poate crea o criza politica majora. S-a mai intamplat ca acuzatii insuficiente sa fie infirmate in instanta.

Aici trebuie sa fie extrem de mult profesionalism atunci cand vorbim de acuzatii impotriva premierului, nu pentru ca e mai sus de lege, dar se poate crea o criza politica. Probabil vom intra intr-o criza politica, fara doar si poate e nevoie ca actuala coalitie de guvernare sa se reuneasca si sa vorbeasca despre aceasta problema", a spus Tariceanu, intr-un interviu difuzat sambata de B1 Tv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Victor Ponta mesaj aniversare, #Ponta termen proces, #Ponta soarta politica PSD , #premier