Ponta: Muriti de grija lui Voiculescu

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 13:29
5565 citiri
Ponta: Muriti de grija lui Voiculescu
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta a evitat sa raspunda in privinta sustinerii unei candidaturi a lui Dan Voiculescu pe listele USL, dovedit ca a facut "politie politica" in timpul dictaturii comuniste. "Muriti de grija lui Voiculescu", a replicat Ponta.

Victor Ponta a sugerat ca numai prostii se intereseaza de candidatura lui Dan Voiculescu pe listele USL.

"Muriti de grija lui Voiculescu. In Romania, unul moare de grija altuia. Stiti cum e, cainele moare de drum lung...", le-a spus premierul jurnalistilor dupa incheierea negocierilor din USL, privind impartirea colegiilor in vederea alegerilor generale. Vorba populara completa la care a facut referire Victor Ponta este "cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia".

Ponta nu scapa de "vulnerabilitatea" Dan Voiculescu - Fondatorul PC candideaza, daca vrea

Dan Voiculescu are decizie definitiva din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie, conform careia a fost colaborator al Securitatii.

Ponta: Am trecut testul solidaritatii si unitatii in USL

Presedintele PSD, Victor Ponta, s-a declarat satisfacut de rezultatul negocierilor cu partenerii din USL.

"Am trecut testul solidaritatii si unitatii in USL. Ratiunea, bunul simt si interesul comun au avut intaietate. In Comitetul Executiv am avut un vot unanim (in privinta impartirii colegiilor - n.red.)", a spus Ponta.

Ponta: Marele avantaj al USL - 1+1 nu a facut 2, ci 3, 4 sau 2,5

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a aratat ca "tratatul de la Murighiol a dovedit coeziunea, capacitatea USL de a duce pana la capat negocieri grele".

Liderii USL au mai spus ca nominalizarile pe colegii se vor face in perioada urmatoare, deocamdata nu s-a stabilit nimic.

"Nici eu nu am fost nominalizat pentru colegiul meu din Gorj", a exemplificat Ponta.

Conform deciziilor interne ale PSD si PNL, toti parlamentarii isi vor pastra colegiile in care au fost alesi in 2008.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Victor Ponta Dan Voiculescu, #Ponta Voiculescu informator, #Ponta Voiculescu candidat USL, #Ponta colegii USL , #premier