Ponta neaga ca l-ar fi chemat pe seful Politiei la Guvern, dupa referatul DNA

Duminica, 29 Iunie 2014, ora 13:51
2693 citiri
Ponta neaga ca l-ar fi chemat pe seful Politiei la Guvern, dupa referatul DNA
Foto: Arhiva

Prim-ministrul Victor Ponta a comentat informatiile din referatul DNA publicat vineri, care arata ca seful Politiei Romane, Petre Toba, a fost chemat de premier la Guvern, pentru a discuta cu fostul sef al CJ Mehedinti Adrian Duicu.

"Nu l-am chemat niciodata sa se intalneasca cu dl Duicu. Dl Toba este un politist de mare valoare", a declarat Victor Ponta, intrebat despre acest subiect intr-o conferinta de presa sustinuta la Kandahar, unde a participat la ceremonia de incepere a retragerii trupelor militare romane din Afganistan.

De asemenea, intrebat despre discutia dintre Adrian Duicu si Stefan Ponea, fostul sef al Politiei Mehedinti, privind obtinerea unei functii de conducere pentru sotia acestuia, Elisabeta Ponea, premierul a raspuns: "Nu stiu despre ce vorbiti".

Referat DNA in cazul Duicu: Seful Politiei Romane, chemat de Ponta la Guvern

Procurorii DNA au aratat, intr-un referat de vineri, ca seful Politiei Romane, Petre Toba, a fost chemat de prim-ministrul Victor Ponta la Guvern, pentru discutii cu fostul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, pe 13 iunie 2013.

La intalnirea respectiva, Duicu a facut "aprecieri pozitive" despre Stefan Ponea, fost sef al Politiei Mehedinti.

"Aici, de la cabinetul prim-ministrului, l-a sunat pe numitul Ponea Constantin Stefan, transmitandu-i ca la premier se afla ministrul afacerilor interne. Apoi, numitul Duicu Ioan-Adrian i-a transmis lui Ponea Constantin Stefan un SMS, transmitandu-i ca prim-ministrul l-a chemat pe Toba Petre la Guvern.

La solicitarea prim-ministrului, numitul Toba Petre s-a prezentat la Guvern, prilej cu care aici s-a intalnit cu numitul Duicu Ioan-Adrian, care i-a solicitat mentinerea temporara a numitului Ponea Constantin Stefan in functia detinuta si promovarea sa ulterioara in functia de director adjunct al Directiei Ordine Publica, solicitare cu care numitul Toba Petre s-a aratat de acord", se arata in referatul DNA.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta Toba chemat Guvern, #Ponta Duicu Toba, #Ponta sef Politie Romana, #referat DNA Toba Guvern, #referat DNA caz Duicu , #premier