Ponta: Nicolaescu nu a venit cu nicio reforma. Impresia unui PNL asediat e o realitate doar in PNL (Video)

Joi, 23 Mai 2013, ora 20:53
3017 citiri
Ponta: Nicolaescu nu a venit cu nicio reforma. Impresia unui PNL asediat e o realitate doar in PNL (Video)
Foto: B1 TV

Premierul Victor Ponta a comentat, joi seara, interventia din Senat a pesedistului Augustin Mitu, care a criticat dur in Parlament activitatea ministrului liberal al Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Ponta a declarat, la B1 TV, ca nu e de acord cu asemenea manifestari, insa nu-l va exclude pe Mitu din PSD decat atunci cand si senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu va fi dat afara din PNL.

"Din punctul meu de vedere, e normal ca un parlamentar sa aiba opinii, critici, pe care atat timp cat suntem intr-o constructie precum USL, le poti exprima doar in grupul din care face parte. Insa nu sunt de acord cu acest get de manifestare. Il exclud din partid dupa Stanescu (Sorin Rosca Stanescu - n.red.)"

Nicolaescu, facut praf in Parlament de un senator PSD

Mitu a spus, miercuri, intr-o interventie in cadrul Senatului, ca reformele promovate de Ministerul Sanatatii sunt insuficiente, ineficiente si periculoase.

Nicolaescu nu a venit cu nicio reforma

Pe de alta parte, Ponta a comentat si inregistrarile din sedinta PNL de saptamana trecuta, care au aparut in presa. Ministrul Sanatatii a avut sa-i faca reprosuri premierului Victor Ponta, dar nu la Guvern, ci in spatele usilor inchise la sedinta PNL, reiese din inregistrari.

"Vom incerca saptamana viitoare, am vorbit deja cu domnul Daniel Chitoiu, vom incerca sa introducem la USL un calendar strict pe modul in care vrem sa se aplice reforma in sanatate pentru ca astazi si o spun deschis, domnul presedinte Antonescu stie, de aproximativ doua luni, reforma e blocata de Victor Ponta. Trebuie sa o deblocam", a spus Eugen Nicolaescu.

In replica, Victor Ponta a spus sec: "Nicolaescu nu a venit cu nicio reforma".

Faptul ca PNL e singur e o realitate doar in PNL

Tot din aceleasi inregistrari aparute in presa, reiese ca presedintele liberal Crin Antonescu s-a plans ca "PNL e singur impotriva tuturor".

"Are un sentiment gresit, i-am zis si in particular. Impresia unui PNL asediat, care are dusmani din toate partile, este o realitate doar in PNL. PNL nu este singur, este la guvernare alaturi de PSD, PC si UNPR. Referitor la institutii internationale, niciuna nu se lupta cu PNL", a conchis Ponta.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Ponta Mitu critica Nicolaescu, #Ponta excludere SRS PNL, #Ponta Nicolaescu reforma Sanatate , #premier