Ponta: Nu am avut curajul sa ma uit la mama, la televizor

Vineri, 01 Martie 2013, ora 23:58
2863 citiri
Ponta: Nu am avut curajul sa ma uit la mama, la televizor
Foto: B1 TV

Victor Ponta a marturisit, vineri, ca nu a avut curajul sa se uite la emisiunea de televiziune din seara precedenta in care invitata fusese mama sa.

Aflat la postul B1 TV, premierul a fost intrebat, printre altele, daca el a fost cel care si-a indemnat mama sa participe la emisiunea respectiva, de la postul concurent.

Mama lui Ponta: Am fost una dintre persoanele care l-au batut cel mai mult la cap sa faca USL-ul

"M-a informat", a explicat premierul care a fost realitatea in legatura cu prezenta mamei sale in premiera intr-un studio de televiziune, spunand ca nici nu ar fi avut cum sa o opreasca sa participe, mai ales ca in curand va implini frumoasa varsta de 70 de ani.

"Nu am avut curajul sa ma uit la televizor. Nu sunt paranoic in a-mi ascunde familia, dar sunt discret", a explicat acesta, adaugand ca o asemenea situatie este riscanta, putand fi "cu doua taisuri".

Victor Ponta a mai dezvaluit ca a fost informat pe tot parcursul emisiunii de catre prieteni, prin sms, si de catre sotia sa, Daciana, despre modul in care s-a prezentat mama sa in emisiunea transmisa in direct.

"E o persoana extrem de pasionata de politica, de viata publica. N-am putut sa ii spun 'Mama, nu te du!'", a mai explicat Victor Ponta, adaugand insa ca la final s-a simtit mandru de mama sa.

Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta, a generat numeroase zambete in urma cu mai bine de doi ani, cand, intr-un interviu acordat pentru un site dupa ce acesta a devenit presedinte PSD, a facut inclusiv dezvaluiri intime despre familie, spunand ca nu a vrut sa pastreze sarcina din cauza unor probleme de sanatate.

"Faptul ca Victor s-a nascut se datoreaza integral tatalui sau, Dumnezeu sa-l odihneasca, pentru ca eu luasem decizia sa nu pastrez sarcina", a declarat aceasta atunci, precizand ca avea probleme de sanatate.

Mai mult, Cornelia Naum a declarat ca ii va atrage atentia fiului sau atunci cand va gresi, dar una dintre declaratiile pentru care nu il va certa este cea in care a spus ca a vrut sa il bata pe premierul Emil Boc. "Pe Emil Boc l-as fi batut si eu, daca prindeam ocazia! Asta-i premier, nu va uitati la el?!", a explicat ea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ponta mama televizor, #Ponta mama emisiune televiziune , #premier