Ponta: Nu am ce sa reprosez lui Rus, Dobre sau Marga. Raman piloni importanti ai USL

Luni, 06 August 2012, ora 21:55
2308 citiri
Ponta: Nu am ce sa reprosez lui Rus, Dobre sau Marga. Raman piloni importanti ai USL
Foto: Arhiva (B1 TV)

Premierul Victor Ponta spune ca nu are ce sa le reproseze ministrilor Ioan Rus, Victor Paul Dobre si Andrei Marga, el declarandu-se convins ca acestia "vor fi in continuare piloni importanti ai USL in batalia politica pentru schimbarea Romaniei".

"Nu numai ca nu am nimic de reprosat, in continuare le-am multumit si ii apreciez foarte mult si pe domnul Ioan Rus, si pe domnul Victor Paul Dobre, si pe domnul Andrei Marga si sunt convins ca toti trei vor fi in continuare piloni importanti ai USL in batalia politica pentru schimbarea Romaniei", a declarat Victor Ponta la finalul BPN al PSD.

El a aratat ca remanierea a fost impusa de faptul ca presedintele Traian Basescu si grupul de interese din jurul acestuia au incercat in aceasta perioada prin toate mijloacele sa blocheze activitatea si implementarea agendei de guvernare a USL.

Ministrul de Interne Ioan Rus si-a dat demisia - acuza presiuni facute de Basescu si Antonescu

"Am luat decizii foarte rapid si functionam la capacitate maxima in continuare. De reprosuri, nici vorba. Toti cei trei ministri sunt oameni pe care ii aprecizez, oameni care au fost extrem de corecti in activitatea guvernamentala si oameni care cred ca in mod sigur vor face multe alte lucruri in cadrul USL", a adaugat premierul.

Ioan Rus a anuntat, luni, ca si-a inaintat demisia de onoare din functia de ministru al Administratiei si Internelor, pentru ca este un politician onest, corect, iar in ultimele zile asupra lui au fost facute presiuni incepand de la Traian Basescu si continuand cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil. Ulterior, Ioan Rus a anuntat ca si ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, si-a inaintat demisia din functie.

Noii ministri ai Guvernului Ponta depun juramantul la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a anuntat ca i-a propus ca ministri pe Mircea Dusa la Ministerul de Interne, pe Radu Stroe ca ministru delegat pentru Administratie Publica, pe Titus Corlatean la Ministerul de Externe, pe Dan Sova pentru Relatia cu Parlamentul si pe judecatorul Mona Pivniceru la Justitie.

Ulterior, Lucian Isar si-a anuntat demisia din functia de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, vicepresedintele PNL Mihai Voicu spunand ca el este cel care va prelua acest portofoliu, propunerea fiind aprobata in sedinta PNL.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Victor Ponta reprosuri Ioan Rus, #Victor Ponta demisie ministru Interne, #Ioan Rus demisie ministru Interne , #premier