Ponta nu explica vacanta in Emirate si acuza ca jurnalistul Rares Bogdan este ofiter acoperit

Marti, 25 Noiembrie 2014, ora 12:16
13428 citiri
Ponta nu explica vacanta in Emirate si acuza ca jurnalistul Rares Bogdan este ofiter acoperit
Foto: B1TV

Premierul Victor Ponta a refuzat marti sa raspunda clar intrebarilor jurnalistilor despre concediul din Emiratele Arabe Unite, despre care au aparut diverse informatii in presa de weekend. Presedintele PSD a sustinut doar ca a fost plecat pe banii proprii in vacanta.

"Vreau sa va lamuresc un lucru. Dupa un an foarte greu, m-am dus cateva zile in concediu, pe banii mei, nu ai Guvernului. S-a publicat in Monitorul Oficial, domnul Oprea a asigurat foarte bine conducerea Guvernului", a subliniat Ponta.

"Toate minciunile, povestile pe care le-ati vazut, stateati aseara sa panditi avioane private, care urmau sa vina din Luna, din note de plata, despre ceva (...) Toti cei care ma cunosc, de 40 de ani, stiu ca nu beau whisky. Poate alti presedinti, nu eu", a adaugat Ponta.

In schimb, seful PSD l-a acuzat pe moderatorul Realitatea TV Rares Bogdan ca este ofiter acoperit.

"De cand domnul Turcescu s-a deconspirat, a ramas doar domnul Rares Bogdan ofiter acoperit, care prezinta aceste lucruri", a declarat premierul.

Amintim ca Realitatea TV a prezentat in premiera o fotografie cu premierul Ponta si deputatul PSD Sebastian Ghita, aflati intr-un club de lux din Emirate.

In replica, Rares Bogdan a declarat ca pozele primite pe Facebook vin de la romani plecati la munca in Emirate, in niciun caz de la vreun serviciu secret.

"Daca eram ofiter acoperit, eram foarte mandru", a adaugat Rares Bogdan, care a subliniat ca are o cariera de 12 ani in jurnalism si nicio legatura cu vreun serviciu de informatii.

"Astfel de acuzatii il descalifica (pe Victor Ponta - n.red.) (...) Ne-a explicat ca se retrage alaturi de familie si a plecat cu Sebastian Ghita si o doamna bruneta. Daca dl Ponta ma obliga sa vorbesc, il ajut mai mult decat dl Basescu sau Orban sa ii fie rusine sa iasa pe strada", a amenintat voalat jurnalistul.

Ponta, concediu in club cu Ghita la Abu Dhabi

In weekend presa a dezvaluit ca Victor Ponta a plecat in concediu alaturi de amicul sau, Sebastian Ghita, patronul Romania TV, in Emiratele Arabe Unite. Cei doi au fost surprinsi intr-o poza intr-un club exclusivist din Abu Dhabi.

"Nu vreau sa existe nicio suspiciune ca aceasta fotografie a ajuns la noi prin interventia vreunui serviciu secret, cum s-a intamplat recent in cazul cu Elena Udrea, fotografiata la Paris. Aceasta fotografie a fost facuta noaptea trecuta de o cunostinta, de un prieten de-al meu care isi castiga existenta pe meleaguri indepartate, intr-un club super-exclusivist in Abu Dhabi, clubul One Yas Island", a declarat jurnalista Aneta Singeorzan, de la Realitatea TV.

Noi detalii si fotografii din concediul lui Victor Ponta

Ulterior, luni, au aparut noi detalii privind vacanta premierului si alte doua fotografii au fost facute publice de Romania TV. Intr-una dintre ele, Victor Ponta apare alaturi de o romanca si sotul ei, arab. In cea de-a doua poza, premierul Romaniei apare alaturi de o alta romanca, o tanara care lucreaza la un restaurant la care a mancat Victor Ponta.

Geoana: Vacanta nu i-a facut bine

Inainte de declaratiile premierului pe tema concediului din Emirate, au existat mai multe voci din PSD care au comentat informatiile obtinute de presa.

Senatorul Mircea Geoana a spus ca vacanta nu i-a facut bine sefului sau.

"Nu i-a facut bine (vacanta in Dubai - n.red.), orice am spune si oricum ne-am pozitiona fata de acest episod. Nu i-a facut bine, dar este o chestiune pe care dansul trebuie sa si-o analizeze, asa cum sunt convins ca isi face o analiza cu privire la propriii pasi si la modul in care isi vede viitorul politic imediat", a declarat Geoana.

Ilie Sarbu, despre concediul lui Ponta: S-a dat vreo lege ca nu ai voie sa pleci in vacanta?

In schimb, pe liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu nu l-a deranjat concediul ginerelui sau in Abu Dhabi.

Intrebat de un reporter in legatura cu vacanta lui Ponta, acesta a replicat: "S-a dat vreo lege ca nu ai voie sa pleci in vacanta?".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Ponta Rares Bogdan ofiter acoperit, #Ponta concediu Dubai , #premier