Ponta: PDL e un partid fantomatic, cred ca isi merita soarta

Joi, 07 Februarie 2013, ora 18:25
2203 citiri
Ponta: PDL e un partid fantomatic, cred ca isi merita soarta
Foto: Realitatea Tv

Prim-ministrul Victor Ponta a comentat situatia din PDL in acest moment, afirmand ca acesta este un partid "fantomatic", care isi merita soarta.

"Sa vorbeasca PDL de cvorum e exact ca franghia in casa spanzuratului. E dreptul lor constitutional si e normal sa si-l exericte, dar n-avem buget. PDL e un partid fantoma, nu mai exista de fapt. Sunt niste umbre de fapt, niste miscari ciudate. PP-DD se bate pentru un anumit tip de mesaj, demagogic, ipocrit, dar macar are un sens. PDL e un partid fantomatic si nu pot sa spun ca le plang de mila, dar cred ca isi merita soarta", a spus Victor Ponta, joi.

Sedinta de buget dupa 12 noaptea, parlamentarii PDL au plecat si nu a existat cvorum

Petru Filip, despre PDL: Poti sa fii eficient in Opozitie si cu 10%, mai eficient decat la Putere

Parlamentarii PDL au parasit sala de plen, joi noaptea, in jurul orei 00.30, nemultumiti de faptul ca presedintele de sedinta, Viorel Hrebenciuc, a cerut votul deputatilor si senatorilor pentru prelungirea programului de lucru fara verificarea cvorumului.

Vorbind si despre situatia generala din USL, presedintele PSD a recunoscut ca "au fost mai multe teme micute in care n-am reusit sa ne intelegem si n-a fost totul perfect, dar pe temele importante n-a fost nicio fisura".

Ponta: Nu este un buget perfect, dar este cel mai bun pe care il puteam face

Legat de amendamentul senatorului PNL Tudor Chiuariu la Legea Statutului parlamentarilor, Victor Ponta a precizat ca acesta "si alti colegi ai domniei sale au tinut foarte mult la forma amendamentului", facand referire si la prevederea privind imunitatea parlamentara.

"Mi s-a parut rational ca daca ANI considera ca sunt in vreo incompatibilitate, sa ma duc in 15 zile in instanta si sa castig. E si o chestie de orgolii, dar cred ca pentru Parlament era bine sa inchidem astazi, intr-un fel sau altul", a completat prim-ministrul, vorbind despre votul Statutului deputatilor si senatorilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Victor Ponta PDL fantomatic, #Ponta PDL Opozitie, #Ponta vot lege Statut parlamentari , #premier