Ponta promite ca, dupa ce termina cu fiscalitatea, trece la infrastructura

Sambata, 18 Aprilie 2015, ora 17:06
2279 citiri
Ponta promite ca, dupa ce termina cu fiscalitatea, trece la infrastructura
Foto: Facebook/ Victor Ponta

Prim ministrul Victor Ponta a declarat sambata, la Zalau, ca lucrurile bune pe care Guvernul le-a facut in domeniul fiscalitatii trebuie urmate de rezolvarea problemei infrastructurii, semnalata de mai multe mari companii din Romania pe care le-a vizitat in ultimele zile.

"Nu ma feresc sa spun ca am rezolvat si rezolvam problema fiscalitatii, a conditiilor economice, trebuie sa rezolvam problema infrastructurii. (...) Sunt absolut constient ca, repet, toate lucrurile bune pe care le-am facut in zona de fiscalitate si de stimulare a investitiilor trebuie suplinite prin dezvoltarea infrastructurii, pentru ca altfel, la un moment dat, ne vom sufoca.

(...) Toate celelalte lucruri care tin de aeroporturi, de sosele, de partea de infrastructura de transport energetic care de asemenea este importanta pentru orice companie, reprezinta urmatoarea provocare. Sunt convins ca putem sa-i facem fata", a precizat premierul, prezent la Zalau la inaugurarea unei investitii de 18 milioane de euro a producatorului de tevi fara sudura Tenaris Silcotub.

Sute de angajati Dacia vor fi dati afara in 2015: Proteste la Mioveni si sfaturi de la Ponta

Victor Ponta a precizat ca problema i-a fost semnalata la vizitele pe care le-a efectuat in aceasta saptamana la companii private din judetele Brasov si Bistrita-Nasaud, acestea reclamand faptul ca au probleme in transportarea produselor realizate in fabricile din judetele respective.

Un oficial european pune punctul pe "i" in legatura cu autostrada ceruta de Dacia: Investitia e strategica

Gorghiu, atac la Guvernul Ponta: Poate sa construiasca autostrazi, doar daca lumea inchide ochii la coruptie

Premierul a fost prezent la Zalau la festivitatea de inaugurare a Tenaris University, un centru de excelenta in training pentru angajatii producatorului de tevi fara sudura Tenaris Silcotub, in valoare de peste 18 milioane de euro.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Victor Ponta infrastructura, #Ponta constructie autostrazi , #premier
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Ponta promite ca, dupa ce termina cu fiscalitatea, trece la
Poza Te-o
Te-o
rank 5