Ponta revine in tara duminica (Surse)

Miercuri, 01 Iulie 2015, ora 16:09
4489 citiri
Ponta revine in tara duminica (Surse)
Foto: Facebook / Victor Ponta

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, miercuri, ca Victor Ponta se va intoarce in tara in cateva zile, iar surse citate de televiziunile de stiri dau ca sigura ziua de duminica.

Prezent la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti cu ocazia lansarii Codex-ului constitutional - Constitutiile statelor membre ale Uniunii Europene, ministrul Cazanciuc a fost intrebat de jurnalisti daca a mai discutat cu premierul Ponta, plecat in Turcia de peste doua saptamani.

"Chiar azi de dimineata", a raspuns ministrul.

"Se simte din ce in ce mai bine si in cateva zile o sa revina in Romania. (...) Nu stiu exact cand va veni", a mai declarat Robert Cazanciuc, citat de Agerpres

Totusi, surse citate de Digi24 au declarat ca Victor Ponta se va intoarce in tara duminica. Decizia ar fi fost luata dupa ce socrul premierului, senatorul PSD Ilie Sarbu, l-ar fi vizitat, miercuri, in Turcia.

De asemenea, surse citate de Realitatea TV dau ca sigura revenirea in tara a lui Victor Ponta duminica, cu masina, nu cu avionul. In plus, se pare ca premierul ar intentiona sa asiste in data de 11 iulie la inaugurarea autostrazii Arad-Pecica.

Intr-o interventie telefonica la o emisiune de televiziune, Victor Ponta declara zilele trecute ca medicii care l-au operat la genunchi i-au spus ca mai are nevoie de maximum doua saptamani pentru recuperare.

"In maxim doua saptamani pot sa vin acasa in Romania pe picioarele mele, nu in scaun cu rotile sau carje. (...) In prima zi cand vin in tara, sigur ca ma duc si la procuror", a spus Ponta, pus sub urmarire penala in dosarul Turceni-Rovinari.

Ponta anunta cand se intoarce in tara: In prima zi ma duc si la procuror, la audieri, la ce vrea el (Video)

Associated Press: Aliatii lui Ponta ii critica absenta din tara

Victor Ponta a participat in data de 12 iunie la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, dupa care a urcat in avionul presedintelui Turciei, Recep Erdogan, si, fara a-l informa pe presedintele Iohannis, a mers in Turcia pentru o operatie la genunchiul stang, operatie de rutina, care ar fi putut fi facuta si in tara, conform specialistilor.

Ce spun medicii despre operatia lui Ponta: E de rutina, se putea face si in Romania

Dupa interventia chirugicala suferita in data de 15 iunie, Victor Ponta i-a cerut presedintelui Iohannis sa il numeasca premier interimar pe vicepremierul Gabriel Oprea si a numit-o interimar la sefia PSD pe Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al partidului.

Aberatia zilei: Iubirea de sine a premierului Ponta

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ponta revine duminica, #Ponta operat Turcia, #Cazanciuc Ponta revine tara , #premier