Ponta: Sa sfidam Opozitia ar insemna ca uit ce mi s-a intamplat mie pana acum

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 19:42
2757 citiri
Ponta: Sa sfidam Opozitia ar insemna ca uit ce mi s-a intamplat mie pana acum
Foto: Digi 24

Premierul desemnat Victor Ponta a explicat, miercuri, ca este necesar un dialog intre Guvern si partidele care au trecut in Opozitie, PDL si UDMR, adaugand ca sa sfideze Opozitia ar insemna sa uite ce i s-a intamplat pana acum o saptamana.

Intrebat daca va discuta cu cei de la UDMR, Ponta a subliniat ca din punct de vedere al majoritatii parlamentare nu este nevoie, insa ca este necesar un dialog intre Guvern si Opozitie.

Marton, UDMR: Am putea trata USL ca pe un partid nationalist

"Avem majoritate parlamentara pentru sustinerea Guvernului. Nu este necesar din punct de vedere al majoritatii parlamentare sa discutam cu UDMR. Daca va referiti, insa, la acea schimbare fundamentala in care eu cred, indiferent de reprosurile evidente, trebuie sa existe un dialog cu PDL si UDMR, partidele din Opozitie. Dar sa sfidam Opozitia ar insemna sa uit ce mi s-a intamplat mie pana acum o saptamana. Iar ce tie nu-ti place altuia nu-i face", a afirmat Victor Ponta.

In ceea ce-i priveste pe cei trei ministri desemnati care s-ar afla in stare de incompatibilitate, Ponta a incercat sa lamureasca lucrurile: "Pe Corina Dumitrescu n-a acuzat-o nimeni. Doamna Dumitrescu, daca va fi numita ministru, marti va demisiona din celelalte functii. Abia dupa ce va fi numita ministru ar intra in stare de incompatibilitate. Domnul Diaconu stiu ca are o actiune in instanta, dar acolo a fost o interpretare absolut gresita. Cat despre Victor Alistar, o sa analizez personal aceasta cauza".

Ultimele decizii ale Guvernului Ungureanu

Nu in ultimul rand, Victor Ponta a accentuat ca scrisoarea de intentie cu FMI este una dintre problemele urgente.

Victor Ponta, premierul desemnat sa formeze viitorul Guvern, si-a anuntat, marti seara, lista ministrilor impreuna cu care se va prezenta, pe 7 mai, in plenul Parlamentului, pentru a primi votul de investitura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Victor Ponta sfida Opozitia, #Victor Ponta dialog PDL UDMR, #Victor Ponta premier desemnat Guvern , #premier