Ponta, schiopatand usor, catre presedintele Albaniei: Cer scuze, dar am jucat baschet si... (Video)

Marti, 26 Mai 2015, ora 13:21
5285 citiri
Ponta, schiopatand usor, catre presedintele Albaniei: Cer scuze, dar am jucat baschet si... (Video)
Foto: Guvernul Romaniei

Premierul Victor Ponta, aflat la Tirana pentru Summit-ul Procesului de Cooperare in Europa de Sud-Est (SEECP), a fost intampinat la sosirea la reuniune de catre presedintele Albaniei, scuzandu-se fata de acesta ca schiopateaza usor si explicandu-i ca s-a accidentat in timpul unui meci de baschet.

"Imi cer scuze, dar am jucat baschet si sunt putin...", i-a spus Ponta presedintelui albanez, aratand spre piciorul stang.

Victor Ponta s-a accidentat in timp ce juca baschet cu prietenii - surse

Surse apropiate premierului Victor Ponta au declarat, luni, pentru Mediafax, ca acesta s-a accidentat usor, duminica, fiind lovit la piciorul stang in timpul unui meci de baschet, medicii recomandandu-i sa evite deplasarile lungi pe jos, pentru un interval de 24-48 de ore.

Premierul Victor Ponta se afla la Tirana, unde participa la Summit-ul Procesului de Cooperare in Europa de Sud-Est (SEECP), alaturi de ministrul de Externe, principalele teme ale reuniunii vizand evolutiile in plan regional si perspectiva europeana a statelor din Balcanii de Vest.

Conform Guvernului, Victor Ponta va vorbi despre importanta acordata de Romania consolidarii procesului de cooperare regionala, mai ales in contextul evolutiilor politice din vecinatate, si va reafirma sustinerea pentru continuarea procesului de extindere a UE, pe baza indeplinirii criteriilor de aderare.

Ponta va sustine si declaratii de presa alaturi de presedintele Bulgariei si cel al Albaniei.

Albania exercita in prezent presedintia SEECP, preluata de la Romania cu ocazia Summit-ului care s-a desfasurat la Bucuresti, la 25 iunie 2014.

Romania este depozitarul Cartei SEECP si, in prezent, face parte din Troica SEECP, alaturi de Albania si Bulgaria.

Procesul de Cooperare in Europa de Sud-Est este forul politic cel mai important din regiune, la care participa Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, Muntenegru, Romania, Serbia, Slovenia, Turcia, precum si Kosovo.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta accident baschet schiopatat, #Ponta declaratii accident baschet, #Ponta Albania declaratii accident baschet , #premier
Comentarii
Poza Cob
Cob
rank 5
Ponta a ajuns in PATRIA MAMA. E perfect la chip,suflet si deprinderi