Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Ponta si "House of Cards", varianta damboviteana

Marti, 10 Martie 2015, ora 20:25
3022 citiri
Ponta si "House of Cards", varianta damboviteana
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a vorbit marti, la bilantul MApN pe 2014, despre scutul antiracheta din Romania, citand din celebrul serial "House of Cards". Ulterior, prim-ministrul a postat pasajul respectiv si pe pagina sa de Facebook.

In discursul tinut la Ministerul Apararii, Ponta a exemplificat importanta scutului antiracheta din Romania cu o scena din "House of Card", in care presedintele SUA il primeste pe liderul Rusia la Casa Alba.

"Fac o scurta paranteza: cel mai urmarit serial - sigur, fictiune - de politica in acest moment in America, 'House of Cards', are un moment in care presedintele Statelor Unite il primeste pe presedintele Rusiei la Casa Alba, si presedintele Rusiei spune 'Ne intelegem pe Middle East (Orientul Mijlociu - n.red.) daca esti de acord sa opresti scutul antiracheta din Europa' si ma gandeam daca cineva din cei care au scris scenariul stiau ca Romania este cu adevarat, nu doar in fictiune, un pion important, o tara importanta intr-o asemenea gandire globala care face interesul inclusiv al serialelor de televiziune", a spus premierul.

Victor Ponta se lauda cu primirea avuta la Pentagon si citeaza dintr-un serial TV

Ulterior, marti seara, Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook pasajul din serialul TV rostit la Ministerul Apararii.

Acesta a folosit o replica din cunoscutul serial si intr-o dezbatere televizata cu actual presedinte, Klaus Iohannis, din campania prezidentiala - "Vreau sa ii cereti scuze sotiei mele".

Intr-o dezbatere dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale de anul trecut, Ponta i-a cerut contracandidatului sau de la acea vreme, actualul presedinte Klaus Iohannis, sa ceara scuze ca in materialele electorale realizate de fostul ACL i se aduc acuzatii false lui si sotiei sale, Daciana Sarbu, copiind o scena tot din "House of Cards".

Ponta l-a pus pe Iohannis sa-i ceara scuze Dacianei Sarbu: Ce a facut candidatul ACL

"Asta e ziarul dvs de promovare, ACL-Romania lucrului bine facut. Sotia mea este aici. In ziar scrie 'Victor Ponta si Daciana Sarbu au depus falsuri prin omisiune', 'Familia Ponta zece milioane cu Golden Blitz'. Sotia mea e aici. Puteti sa ii cereti scuze?", a spus Victor Ponta.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Victor Ponta House of Cards, #Victor Ponta citat House of Cards , #premier