Ziare.com

Premierul francez, in vizita la Bucuresti - ce va face acesta in cadrul intalnirii cu Ponta (Video)

Miercuri, 10 Iulie 2013, ora 19:25

   

Premierul francez, in vizita la Bucuresti - ce va face acesta in cadrul intalnirii cu Ponta (Video)
Primul-ministru Victor Ponta il primeste la Palatul Victoria, joi, pe Jean-Marc Ayrault, primul-ministru al Republicii Franceze, conform programului anuntat de Guvernul Romaniei.

Primirea va avea loc la ora 15:45, cu un ceremonial militar, urmat de un "shake-hand" ce se va desfasura in Holul de Onoare.

De asemenea, tot joi vor avea loc intrevederi bilaterale ale membrilor celor doua guverne. Varujan Vosganian, Ministrul Economiei, se intalneste cu Nicole Bricq, ministrul Comertului Exterior al Republicii Franceze, iar George Ciamba, secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, se intalneste cu Thierry Repentin, Ministru delegat pe langa Ministrul Afacerilor Externe, insarcinat cu Afacerile europene al Republicii Franceze.

Ponta, in vizita oficiala la Paris: Suntem o tara francofona si francofila

Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, se intalneste cu Stephane Le Foll, ministrul Agriculturii, Alimentatiei si Padurii al Republicii Franceze, iar Rovana Plumb, Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, se intalneste cu Philippe Martin, Ministrul Ecologiei, Dezvoltarii durabile si Energiei al Republicii Franceze.

Acestia vor purta dialoguri in plenul celor doua delegatii, urmand ca de la ora 17:00 sa se desfasoare conferinta comuna de presa a celor doi premieri, nu inainte de ceremonia de semnare a unor documente.

Evenimentul va avea loc in Sala Transilvania, presa va putea face transmisiuni si va exista traducere consecutiva. Jurnalistii vor putea adresa cate doua intrebari celor doi Prim-ministri, insa doar pe teme legate de vizita in Romania a domnului Jean-Marc Ayrault.

Premierul francez, in vizita la Bucuresti - rromii, posibila tema de discutie

De la ora 18:15, premierul Ponta si Primul-ministru Jean-Marc Ayrault participa la ceremonia de inaugurare a Liceului Anna de Noailles (Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 160), iar imaginile de la momentul primirii oficiale si de la cel al vizitarii liceului vor fi puse la dispozitia ziaristilor interesati.

Primul-ministru Victor Ponta si Primul-ministru Jean-Marc Ayrault sunt invitatii unei Editii Speciale la Televiziunea Romana, de la ora 20:30.

Vineri, de la ora 10:00, Victor Ponta si premierul francez viziteaza Centrul Tehnic Titu Dacia-Renault din orasul dambovitean Titu, in prezenta jurnalistilor.

De la ora 17:00, cei doi sefi de guvern participa la receptia organizata la sediul Ambasadei Franceze, cu ocazia Zilei Nationale a Republicii Franceze.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1609 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
18 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Premierul francez va asculta relatarile lui Ponta despre vizita

....sa "tovaraseasca" din China.

 
 

 

Nu stiu altii cum sunt, dar in alte tari presa informeaza

intai despre documentele semnate, concret, pe domenii. Despre ce investitii e vorba, ce valoare au.
Chestii de protocol, unde vor lua masa, etc, sunt informatii secundare.

 

Felicitari Ponta ai o sarcina grea cu un suspendat in spinare.

Vineri, de la ora 10:00, Victor Ponta si premierul francez viziteaza Centrul Tehnic Titu Dacia-Renault din orasul dambovitean Titu, in prezenta jurnalistilor.

 

 

Felicita-l pentru doctorat.

Il merita(ti).

Francezii isi fac iluzii.

Nu au cum sa mai scape de rromi.

 

Ponta trebuie sa repare onoarea Romaniei,

"stricata" de suspendat.Franta o tara civilizata nu-i place suspendatului, care incendia vapoare in Franta. Asta nu se uita.

Si ca semn al pretuirii sale Ayrault ii aduce ...

..plagiatorului vreo 2 avioane cu rromi ca finantare pentru investitii mai la anu' si la multi ani cand o iesi Franta din recesiune!
Va fi circ la conferinta de presa cand ambii socialisti vor spune ca se axeaza pe investitii stiut fiind faptul ca niciunul nu dispune de bani pentru asa ceva,lovelele fiind la tanti Merkel,aia care i-a acordat lui copy-paste doar 4 minute din timpul ei!

Puneti-va asta

http://www.thoseshirts.com/images/square-large-french.gif

pe tricouri si mergeti sa-l "sorcoviti"!

Amintiti-ii ca-n Romania, iobagia, legatu' de glie s-a abolit in secolu' XIX!

Iar daca insista cu trimisu' tiganilor in Romania, cereti sa ordoneze stergerea inscriptiei "Egalité, fraternité" de pe toate cladirile si hartiile guvernamentale frantuzesti!

Allez vous faire... mon "frère"!

Rominia se deschide.

Datorită credibilității de care se bucură ponta și guvernul condus de el face ca romania să iasă din izolarea in care a fost adusă cu știință de băselu. Precis băsiștii il vor critica pe premierul francez că face acestă vizită, iar impostorul de la cotroceni va spune din nou că intalnirea a fost o catastrofă, asta așa de cidă, pentru că el nu este in stare de așa ceva.

 
 

 

'ce va face acesta in cadrul intalnirii cu Ponta'

Ziare.com a angajat o tiganca cu globulet de sticla.
CV-ul specialistei: masterat la Paris---

E cazul ca Ponta sa demonstreze francofilia si francofonia:

Notres poulles dans votre cour.
Un ver vert va vers le verre vert.

...I se va cere sa-si cheme rudele in tara...

 

I se va cere sa-si cheme rudele in tara...

-- si vin doar cele din fotografia cu Monsieur et Madame Base. Atunci sa vezi scandal! ;)

@ Sinzaiana

Rudele sunt a fostei ministrese- metresa Udrina


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor