Victor Ponta, intalnire la New York cu Victoria Nuland - discutii despre Statul Islamic

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 21:51
2776 citiri
Victor Ponta, intalnire la New York cu Victoria Nuland - discutii despre Statul Islamic

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, in timpul vizitei sale din Statele Unite, cu Victoria Nuland, adjunctul Secretarului de Stat al SUA.

Prim-ministrul roman si oficialul american au discutat, miercuri, despre consolidarea Parteneriatului Strategic dintre tara noastra si America, arata Romania TV.

In plus, Victor Ponta si Victoria Nuland au vorbit si despre modul concret in care Romania va contribui, in cadrul coalitiei multinationale, la lupta impotriva Statului Islamic.

Cu aceasta ocazie, premierul a condamnat actele de violenta comise de membrii gruparii teroriste, sustinand ca sunt necesare eforturi atat la nivel regional, cat si la nivel international, pentru distrugerea Statului Islamic, care reprezenta o amenintare puternica la securitatea si stabilitatea regiunii.

Ponta regreta ca nu il va primi la Bucuresti pe oficialul chinez suspectat de genocid

Premierul Victor Ponta se afla intr-o vizita, de marti pana vineri, in Statele Unite, unde participa la a 69-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), care se desfasoara intre 24 si 30 septembrie.

Marti, la New York, Ponta a avut o intalnire cu presedintele Turciei, Recep Erdogan, in program fiind prevazuta si participarea la receptia oferita de presedintele american Barack Obama si prima doamna, in onoarea sefilor delegatiilor participante la Adunarea Generala a ONU.

Victor Ponta va sustine discursul din partea tarii noastre in cadrul reuniunii plenare de joi si va avea o serie de intrevederi bilaterale cu omologi din statele participante la dezbateri, precum si cu oficiali ai ONU, informeaza un comunicat remis marti Ziare.com.

Vizita lui Ponta in SUA: Discutii cu reprezentantii unor giganti petrolieri

Totodata, el va avea o intrevedere, la sediul Consulatului General al Romaniei la New York, cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din SUA. Vizita va continua la Houston, unde, vineri, Victor Ponta va avea intrevederi cu conducerea companiilor Halliburton si Exxon Mobil, precum si cu alti reprezentanti ai companiilor americane din domeniul petrol si gaze naturale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Ponta Victoria Nuland, #Victor Ponta Victoria Nuland intalnire, #Victor Ponta Victoria Nuland Stat Islamic , #premier