Victor Ponta primeste in fiecare dimineata catina in sucul de portocale, spune sotia sa

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 20:37
6970 citiri
Victor Ponta primeste in fiecare dimineata catina in sucul de portocale, spune sotia sa
Foto: dacianasarbu.wordpress.com

Primul ministru, Victor Ponta, a participat sambata la Targul Indagra, prilej cu care a gustat bunatatile oferite de producatorii prezenti la eveniment, el si sotia sa dezvaluind cateva din obiceiurile alimentare ale familiei.

Astfel, in timpul vizitei, primului ministru i-a fost oferita paine ecologica fara iod, acesta primind acceptul sotiei sale de a manca "linistit" acest produs. "Asta poti sa o mananci linistit", i-a spus Daciana Sarbu sotului sau. La randul sau, Victor Ponta a spus ca acest tip de paine ii da si Daciana Sarbu acasa, deoarece "nu mai prinde din aialalta".

Intr-o discutie cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, despre beneficile acestei paini, Ponta a spus in acelasi ton glumet ca ar trebui sa faca "un referendum" pe aceasta tema. De asemenea primul ministrul a avut ocazia sa taie si "cea mai mare paine din Romania", de 60 de kg.

Continuandu-si vizita alaturi de sotie, Victor Ponta a ajuns si la standul cu miere si siropuri. Un producator a inceput sa-i povesteasca primului-ministru despre virtutile catinei, Ponta spunand ca le stie deja, moment dupa care Daciana Sarbu a afirmat ca sotul sau nu stie insa ca primeste in fiecare dimineata o lingurita cu catina in sucul cu portocale.

"Dar stiti ce nu stie? Ca primeste in fiecare dimineata o lingura de catina in sucul de portocale. Ar trebui sa ii invatam pe oameni ca are mai multa vitamina C decat portocalele, kiwi", a spus Daciana Sarbu. "Ba da, stiu", a replicat Ponta.

Lui Victor Ponta i-a fost oferit sa guste si ceva ce i-a "bulversat" pe americani, mai exact palinca cu miere. Acesta s-a aratat reticent initial, spunand ca ar fi mai bine sa guste mai intai Daniel Constantin, iar daca totul este bine o sa ia si el.

"Ia ziceti-mi. Cu scutul stiu ca i-am bulversat (pe americani n.r.). Palinca romaneasca cu miere romaneasca. A verificat SPP-ul? Nu fost cineva inainte? Ia tu, Daniel, si dupa 10 minute beau si eu daca e", a spus in gluma pesedistul.

Dupa ce a gustat, premierul a fost incantat de gustul preparatului, spunand ca este "dulce si tare". "Aoleo, dulce si tare. Nu ma grabesc, dati o sticla incoace", a spus Ponta, producatorul luandu-l in serios si facandu-i una cadou. "Nu, ca nu ma lasa, nu pot sa plec cu sticla", a spus Ponta, dandu-i bautura lui Daniel Constantin. "La sedinta de guvern o duceti, pentru marti", a replicat Victor Ponta, razand.

Victor Ponta a fost insotit de sotia lui, Daciana Sarbu, de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, si de oameni din minister la Targul Indagro. Ei au fost intampinati cu paine cu sare de mestesugari, avand parte si de o surpriza. Un grup de aproximativ 10 copilasi le-au cantat muzica populara, ei fiind inbracati in straie de sarbatoare, traditionale romanesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ponta catina Daciana, #Ponta Indagro 2012 , #premier