PDL: Tara este la ananghie, Ponta cere, de la caldurica, alegeri

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 23:51
2490 citiri
PDL: Tara este la ananghie, Ponta cere, de la caldurica, alegeri

PDL sustine ca liderul USL Victor Ponta da dovada de cinism atunci cand cere, la televiziuni, demisia Guvernului si alegeri anticipate, in conditiile in care tara este "la ananghie din cauza zapezii", iar autoritatile fac eforturi pentru a rezolva sutele de cazuri de inzapeziri.

"Tara este la ananghie din cauza zapezii, Victor Ponta cere de la << caldurica >> in mod obsesiv alegeri anticipate. In timp ce milioane de romani suporta consecintele unor conditii meteorologice extrem de nefavorabile, iar autoritatile fac eforturi foarte mari pentru a rezolva sutele de cazuri de inzapeziri sau de a salva vieti omenesti, Victor Ponta nu s-a putut abtine nici azi, cand principala problema este viscolul, sa nu ceara obsedant alegeri anticipate, respectiv demisia parlamentarilor. PDL considera ca aceasta este o dovada de adevarata lipsa de empatie cu problemele reale ale populatiei, atitudinea liderului Aliantei Socialiste fiind jignitoare la adresa tuturor celor care azi noapte si chiar azi au inghetat blocati in trafic sau au ramas izolati in anumite zone ale tarii", se arata in comunicat.

PDL ii aminteste co-presedintelui USL ca "tara se afla, zilele acestea, in dificultate din cauza conditiilor meteo".

"Sute de romani au fost blocati in mormane de zapada, iar romanii au nevoie de solidaritate si actiune imediata in ajutorarea lor si nu de calcule politicianiste pentru cine si cum va imparti scaunele dupa 2012. Avem convingerea ca romanii chiar nu vor sa auda, a mia oara, obsesiile politice ale lui Victor Ponta, in conditiile in care ei se intreaba cum vor ajunge la serviciu sau la cei dragi. Este o dovada de cinism sa stai pe margine, intr-un studio calduros, si sa promovezi solutii pentru a te cocota la putere, in timp ce toate institutiile statului sunt concentrate pentru ajutorarea efectiva si directa a romanilor aflati in dificultate din cauza caderilor masive de zapada", se arata in comunicat.

Potrivit sursei, PDL ramane solidar cu problemele cele mai urgente ale cetatenilor si a solicitat deja tuturor primarilor sai masuri rapide si ferme in folosul cetatenilor.

"Conducerea PDL monitorizeaza constant evolutiile din teritoriu in aceasta perioada si actioneaza in colaborare cu toti reprezentantii sai in administratia centrala si locala pentru a contribui la rezolvarea cat mai eficienta a tuturor problemelor aparute din cauza viscolului.

Consideram ca este timpul ca si presedintele Victor Ponta sa inteleaga ca politica responsabila se face abordand problemele concrete ale celor care te-au ales si nu de pe scaunul din dreapta al soferului masinii de raliu. PDL solicita USL ca macar in asemenea situatii sa dea dovada de solidaritate si sa isi puna primarii la munca in folosul comunitatilor si sa faca mai putina politica rupta de realitatile zilei", se mai arata in comunicat.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Victor Ponta alegeri anticipate, #alegeri anticipate PDL , #presedinte PSD