Ziare.com

Ponta, despre Cristian Preda: Un Lenin exilat in Belgia

Duminica, 27 Noiembrie 2011, ora 23:15

   

Ponta, despre Cristian Preda: Un Lenin exilat in Belgia
Presedintele PSD il ataca pe europarlamentarul PDL Cristian Preda, pe care il acuza ca ar fi precum a fost Lenin pe vremea cand era exilat in Elvetia, cu diferenta ca Preda e "prosper" si este exilat in Belgia.

"Vineri, la Bruxelles, Partidul Socialistilor Europeni a luat decizia de a organiza viitorul sau Congres la Bucuresti, la sfarsitul lunii septembrie 2012. O decizie in premiera (niciodata pana acum un Congres de acest fel nu a avut loc in Estul Europei), dar mai ales o reuniune cu totul speciala, unde se vor lua decizii cruciale pentru viitorul celei mai vechi si prestigioase miscari politice din Europa.

In mod obisnuit, aceasta nu va fi niciodata o 'stire' in intelesul actual al presei romanesti, daca nu contine un pic de "sare si piper", ceva scandal sau suspans; asa ca m-am hotarat eu sa o condimentez cu o polemica (sper moderata) cu europarlamentarul PDL Cristi Preda, un fel de 'Lenin exilat in Elvetia' al zilelor noastre - sigur, daca inlocuim exilul saracacios cu statutul prosper de membru al Parlamentului European, stanga cu dreapta si Elvetia cu Belgia", scrie Victor Ponta pe blogul sau personal.

Ponta recunoaste insa ca-l considera pe Cristian Preda, "in ciuda defectelor sale de caracter, un intelectual elevat, inevitabil jenat de tovarasia sa impusa cu personaje precum Igas, Anastase, Flutur & Co".

"Asa ca lui nu pot sa-i trec cu vederea derapajele si dezinformarile legate de scena europeana, pozitia celor doua mari grupuri politice (Popularii si Socialistii) si efectele asupra Romaniei", continua Victor Ponta.

In finalul articolului, co-presedintele USL precizeaza ca "de la intelectualul convertit la dreapta, Cristian Preda, astept doar niste simple scuze pentru multiplele inexactitati de care se face vinovat in acest domeniu!".

D.R.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1201 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Bravo Ponta

Se vede ca ti-ai facut lecturile obligatorii pentru orice membru PSD.. cu Lenin inainte!!

 

Cel ce in loc de tigva, poarta o ghiulea,

a reusit in premiera sa mute Congresul Socialistilor Europeni la Bucuresti, tocmai in preajma de alegeri, pe banii pensionarilor si a ajutorului dezinteresat primit de la Felix , cel in veci blestemat, de mamele copiilor turnati de catre varan .
Socialistii europeni, inca nu au aflat de urmasul khmerilor rosii de la Bucuresti , cel mai mare denuntator din zilele noastre .

Corect Tov.Beria ! ( pardon...Ponta ) .

Mensevicii lui Traian si bolsevicu Cristian deranjeaza o eventuala "revolutie " prin care Taru Base sa fie eliminat ?
Numai ca eu vad pe Lenin in persoana lui Ilici al nostru,Gioana un Trotzky in exil ( Apropo ! cind i se va infinge ciocanu in teasta ? ),Nastase un Hrusciov care te va elimina la prima ocazie.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor