Ponta despre Videanu: Intotdeauna minte

Miercuri, 14 Aprilie 2010, ora 22:54
1494 citiri
Ponta despre Videanu: Intotdeauna minte

Victor Ponta, presedintele PSD, i-a indemnat miercuri, pe cetatenii din Ramnicu Valcea sa "bata obrazul din ce in ce mai gros in ultimul timp" al premierului Emil Boc, deoarece nu si-a respectat promisiunea de a salva combinatul Oltchim, tot el calificandu-l drept mincinos pe ministrul Economiei, Adrian Videanu, pe aceeasi tema.

Liderul PSD l-a criticat pe Adriean Videanu, ministrul Economiei, referindu-se la promisiunile privind combinatul Oltchim, afirmand ca acesta "intotdeauna minte".

"Conoscandu-l pe domnul Videanu, stiu sigur ca intotdeauna minte. Daca spunea << NU >> aveam sperante ca se implica in problema Oltchim, dar domnia sa a spus << DA >> de atatea ori incat faptul ca, din noiembrie, asa cum promiseseram, nu s-a intamplat nimic bun, nu ma ma mai surprinde", a afirmat Ponta.

Cat despre premirul Boc, liderul PSD a spus: "La multele sedinte de anul trecut ale nefericitei coalitii PSD - PD-L, cand Ion Cilea, presedintele Consiliului Judetean Valcea, venea pentru a ridica problema Oltchim, de fiecare data domnul prim-ministru Boc spunea: da, rezolvam. Am reusit si am trecut prin Guvern, in noiembrie anul trecut, acea decizie de a acorda imprumutul absolut necesar pentru trecerea peste criza a Oltchim si salvarea locurilor de munca. Azi, la sapte luni, nu s-a intamplat nimic din ce s-a decis atunci".

Liderii PSD s-au aflat, miercuri, la Ramnicu Valcea pentru a-l sustine pe candidatul PSD Remus Grigorescu in competitia pentru postul de primar al acestui municipiu, la alegerile care vor avea loc duminica.

Liderul social-democrat a declarat, in acest context, ca, in cazul in care ve deveni primar, Grigorescu va colabora cu consilierii PD-L, majoritari in Consiliul Local si se va feri de "modelul Traian Basescu".

"Cred ca un primar PSD va putea conlucra nu numai cu consilierii PSD, dar si cu aceia ai PD-L, pentru binele comunitatii. Modelul impus de Traian Basescu, la Bucuresti, de razboi total intre primar si consiliu, s-a dovedit un model gresit. Impotriva cetatenilor, a orasului si impotriva interesului public", a afirmat Ponta.

Oltchim Ramnicu Valcea este cea mai importanta unitate din industria petrochimica din Romania, lider in Europa Centrala si de Est la PVC, soda caustica, polioli si plastifianti.

Societatea are ca actionar majoritar statul roman, prin Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (54,79%), iar PCC SE Duisburg Deu detine aproape 12,16% din actiuni.

Afacerile combinatului de ingrasaminte Oltchim Ramnicu-Valcea (OLT) au scazut cu 45% anul trecut, la 1,08 miliarde lei (255 milioane euro), in timp ce pierderile s-au micsorat usor comparativ cu 2008, pana la 209,89 milioane lei (49,53 milioane euro).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Ponta Videanu mincinos Oltchim, #Victor Ponta Ramnicu Valcea, #Victor Ponta Oltchim Boc, #Ponta Videanu Oltchim , #presedinte PSD