Ponta: Eu cred ca domnul Boc nu stie ce inseamna "erotic"

Vineri, 19 August 2011, ora 23:50
1977 citiri
Ponta: Eu cred ca domnul Boc nu stie ce inseamna "erotic"
Foto: Realitatea TV

Victor Ponta considera deplasat comentariul facut vineri de Emil Boc la adresa sa si il ironizeaza spunand ca, cel mai probabil, premierul nu stie ce inseamna cuvantul "erotic".

Intrebat vineri de jurnalisti cum comenteaza acuzatiile lui Victor Ponta, cum ca ministrul Elena Udrea i-ar fi amenintat pe unii primari ca nu vor mai primi banii promisi daca PDL nu castiga alegerile de duminica, Emil Boc a negat, spunand ca totul este o inventie.

"Cred ca sunt visele erotice ale lui Victor Ponta, pur si simplu, pentru ca, din punctul meu de vedere, in momentul in care iti nominalizezi candidati controversati... Stiu ca la Maramures de exemplu a fost ambitia personala a lui Victor Ponta sa-si impuna un apropiat de-al lui care nu este acceptat nici de cei de acolo si acum striga 'frauda'(...)E inventia lui Victor Ponta!", a replicat Emil Boc, spunand ca asa se intampla "cand iti nominalizezi candidati controversati" si anticipezi un esec.

Boc, despre acuzele lui Ponta la adresa Elenei Udrea: Visuri erotice!

"Eu cred ca domnul Boc nu stie ce inseamna erotic. Putea sa spuna ca am fantezii sau inventez. Cred ca e util sa ii explicam ce inseamna erotic, ca sa nu mai faca greseli. Il deplang pentru asta", a comentat Victor Ponta la Realitatea TV.

Liderul PSD sustinuse vineri dimineata, intr-o conferinta de presa, ca democrat-liberalii din Maramures si Neamt ofera oamenilor pungi cu diferite produse pentru voturi si ameninta primarii din cele doua judete ca nu vor mai primi bani daca nu ies castigatori candidatii PDL pentru cele doua locuri de deputat.

In plus, Ponta a spus ca, indiferent de rezultatele alegerilor de duminica, PSD si PNL vor depune plangeri penale impotriva liderilor locali ai PDL din cele doua judete, dar si a celor doi candidati de la Baia Mare si Neamt.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Ponta Boc vise erotice, #Victor Ponta Emil Boc , #presedinte PSD