Ponta ii raspunde Elenei Udrea: Un personaj de Caragiale - curat tupeu si superficialitate

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 11:55
3038 citiri
Ponta ii raspunde Elenei Udrea: Un personaj de Caragiale - curat tupeu si superficialitate
Foto: Ziare.com

Liderul PSD Victor Ponta ii raspunde Elenei Udrea, dupa ce sefa PDL Bucuresti a scris, pe blogul personal, ca ea a votat de mai multe ori in Parlament decat Crin Antonescu sau Victor Ponta.

Presedintele PSD ii da replica Elenei Udrea tot pe blogul personal. Victor Ponta noteaza ca, de fapt, potrivit IPP, pedelista este pe primul loc la absente, iar el pe locul 17.

Co-presedintele USL posteaza un link catre pagina Institutului de Politici Publice, care arata clasamentul absentilor la Camera Deputatilor.

"Veti constata ca dna Udrea este pe primul loc la absente, iar eu pe locul 17. Din pacate, dna Udrea este un personaj de Caragiale (ca si dna Anastase, cea cu voturile ca steagurile lui Pristanda) - curat tupeu si superficialitate!", scrie Ponta.

"Pot sa pun pariu pe oricat ca in presa 'independenta', acolo unde au publicat imediat postarea neadevarata a dnei Udrea, aceasta simpla precizare nu va aparea. Este insa pentru cei multi si imposibil de prostit chiar atat de usor", completeaza social-democratul.

In continuare, acesta recomanda "o linie interesanta de urmarit pentru cei de la IPP, in timpul acestui protest parlamentar". "De vazut cati din parlamentarii Puterii chiar vin la serviciu in aceasta perioada de protest parlamentar si cati vin, de fapt, la vot", mai scrie Ponta.

"Una din mizele protestului nostru a fost sa aratam si ca majoritatea PDL exista doar pe hartie - in practica, ei isi trec legile prin metoda Anastase. Si, in timp ce noi mergem la Parlament, dar refuzam sa participam la sedintele de plen, ei nu doar ca lipsesc, dar dau vina tot pe noi pentru incapacitatea lor", incheie liderul PSD.

Udrea: Ca ministru am mers la Parlament si am votat mai mult decat copresedintii USL

Vicepresedintele PDL Elena Udrea a scris pe blogul personal ca in perioada in care a fost ministru nu a primit indemnizatia de deputat, ca din acea postura a mers la Parlament si a votat "de mult mai multe ori decat cei doi copresedinti ai USL" si ca nu a facut bani din politica.

Referitor la prezenta sa la Camera Deputatilor din postura de ministru, Udrea tine sa precizeze ca a mers la Parlament si a votat "de mult mai multe ori decat cei doi copresedinti ai USL, Crin Antonescu si Victor Ponta", pe care ii numeste "primii chiulangii ai tarii".

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Udrea Ponta Antonescu chiulangii, #Ponta raspuns Udrea Caragiale , #presedinte PSD