Ponta, lui Franks: Situatia este inca inghetata, nu sunt semne de primavara

Joi, 02 Februarie 2012, ora 14:47
1374 citiri
Ponta, lui Franks: Situatia este inca inghetata, nu sunt semne de primavara
Foto: Ecomagazin

Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a spus, joi, sefului misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, ca situatia de la Bucuresti este inca inghetata si ca nu sunt semne de primavara, el precizand ca "se lucreaza la acest lucru".

"Dupa cum vedeti, situatia din Bucuresti este inca inghetata. Nu este niciun semn de primavara, dar lucram la acest lucru", i-a spus Ponta lui Franks si celorlalti reprezentanti ai delegatiei FMI, BM si CE.

Ponta a spus, in debutul intalnirii, ca doreste sa le prezinte reprezentantilor FMI, BM si CE prospectiile opozitiei privind situatia politica actuala si masurile care ar putea fi adoptate si suportate de buget inainte de alegerile din acest an.

"Va multumesc mult pentru ca ati venit. Am in fata mea rezumatul intalnirii noastre trecute si am vrea sa discutam despre problemele zilnice si sa va prezentam prospectiile noastre privind situatia politica si masurile pe care credem ca le-am putea suporta pentru acest an inainte de alegeri", a spus Ponta.

La randul sau, seful misiunii FMI, Jeffrey Franks, le-a transmis liderilor USL ca reprezentantii FMI, BM si CE dau o importanta deosebita intalnirii cu liderii opozitiei, dar si cu cei ai altor partide, avand in vedere ca niciun grup politic nu detine monopolul solutiilor.

Dupa acest schimb de idei din debutul intalnirii, liderul PSD Victor Ponta a invitat presa sa paraseasca sala de sedinte, el precizand ca se vor face declaratii dupa intrevedere.

Ponta i-a rugat pe jurnalisti sa nu "uite" in sala de sedinte in care a avut loc intrevederea echipamente de inregistrare si i-a spus lui Jeffrey Franks ca "presa romaneasca intotdeauna uita cate ceva".

"Va multumesc si cu marea rugaminte sa nu uitati lucruri pe aicea. Presa romaneasca intotdeauna uita ceva", i-a spus Ponta lui Franks.

"Pentru a inregistra", a intervenit si senatorul PNL Varujan Vosganian.

La ora transmiterii acestei stiri, intrevederea este in desfasurare. Din partea USL la reuniune participa presedintele PSD Victor Ponta, presedintele PC Daniel Constantin si senatorul PNL Varujan Vosganian si Claudiu Doltu - ministru de Finante in Guvernul din umbra al PNL.

Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
De ce au eșuat negocierile AUR cu Pro România. Victor Ponta: “Am fost zdrobiți de mamutul acesta PNL-PSD” VIDEO
De ce au eșuat negocierile AUR cu Pro România. Victor Ponta: “Am fost zdrobiți de mamutul acesta PNL-PSD” VIDEO
La începutul lunii martie 2024, vestea că Pro România negociază o alianță cu AUR a stârnit reacții vehemente din partea membrilor dar și a susținătorilor formațiunii politice conduse de...
#Victor Ponta, #Ponta situatie Bucuresti, #Ponta inghetata, #Jeffrey Franks , #presedinte PSD