Ponta: Macovei, intotdeauna un caz medical. Nu pot sa simt decat compasiune

Marti, 21 August 2012, ora 23:50
2679 citiri
Ponta: Macovei, intotdeauna un caz medical. Nu pot sa simt decat compasiune

Liderul PSD Victor Ponta a declarat marti ca nu se teme de amenintarile cu inchisoarea ale lui Traian Basescu sau ale Monicai Macovei, cea din urma fiind "intotdeauna un caz medical", pentru ca in ultima perioada s-a "imunizat" atat de mult incat sa nu il impresioneze atacurile celor doi.

"Eu sunt onorat ca ma aflu pe lista cu cei care trebuie arestati de regimul Basescu-Macovei, pentru ca dna Macovei, ca orice procuror din vremurile celelalte, stie sa aresteze si impotriva legii. Eu, fiind procuror doar in democratie, nu stiu. Sunt onorat sa fiu pe lista, cu dl Antonescu, cu dl Constantin, nu stiu exact pana unde duce lista, sincer sa fiu nu ma impresioneaza si nu ma intimideaza niciun fel de amenintari ale dlui Basescu sau ale grupului domniei sale.

De altfel, in aceasta perioada m-am imunizat la orice poate sa mai starneasca Basescu sau grupul sau de oameni. Mai mult decat ca am omorat oameni, ca nu stiu ce am facut, toate relele din lume, au scris despre familie, despre copii, nu ma mai intereseaza ce spune dl Basescu sau ziaristii domniei sale (...) Nu mi-e teama de Basescu, iar de Macovei cu atat mai putin, la dna Macovei v-am spus, este intotdeauna un caz medical, nu iau lucrurile in serios, primesc si pe telefon tot felul de amintari exact ca ale dnei Macovei.

Nu pot sa simt decat compasiune, in niciun caz teama. Cu teama, nu, nu mi-e teama, mi-e teama sa nu ma molipsesc de la doamna respectiva", a declarat Ponta, intrebat ce parere are despre faptul ca Traian Basescu a precizat in dese randuri ca cei vinovati de lovitura de stat vor da socoteala in justitie.

"Ce ma intereseaza si voi reactiona maine in sedinta CSM este abuzul impotriva oamenilor simpli. Noi cand ne-am asumat aceasta calitate de lideri ai bataliei impotriva regimului Basescu, ne-am asumat si riscurile mari si suferim tot ceea ce este de suferit. Un om obisnuit din comuna Gorj nu s-a gindit cand s-a dus la vot ca-i trimite Basescu pe procurori sa-l ancheteze pentru asta, ori in fata acestor abuzuri pe oameni ii vom apara, asta este clar", a adaugat Ponta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Monica Macovei Ponta justitie, #Macovei caz medical Ponta , #presedinte PSD